Aegon Schade Service helpt jou!

Schade is nooit leuk. Gebeurt het toch? Dan helpen we jou om de schade zo goed, snel én duurzaam mogelijk te herstellen. Samen met een groot netwerk van schadeherstellers staan wij voor jou klaar. Aegon Schade Service neemt je zorgen uit handen, zodat jij weer verder kunt.

Image
Aegon Schade Service

Noodhulp in Nederland of in het buitenland

Heb je direct hulp nodig, bijvoorbeeld in het verkeer of op vakantie? Of woon je niet meer veilig door lekkage of stormschade?

Bel dan de Aegon Schade Service. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Altijd dus.

Ons eigen netwerk van schadeherstellers

Aegon heeft een eigen, landelijk netwerk van schadeherstelbedrijven. Partners waar we mee samenwerken om schades te herstellen. Denk aan autoschade of schade aan je woning, meubels en audiovisuele apparatuur. Bij elkaar telt ons netwerk honderden bedrijven. Dit heeft diverse voordelen:

  • Betaal minder of geen eigen risico
  • Vier jaar garantie op autoreparaties
  • De uitbetaling regelen wij met de hersteller
  • Haal- en brengservice bij autoschade
  • Bij jou in de buurt, dus snel geregeld
  • Gemiddeld geven onze klanten ons schadeherstelnetwerk een 8,5. En daar zijn we trots op!

Schade? Wij staan voor je klaar!

Selecteer je verzekering en zoek een hersteller die bij jou past.

Wij herstellen duurzaam

We vinden het belangrijk dat onze voetafdruk zo klein mogelijk is. Ook bij onderhoud, herstel en een reparatie. Daarom werken we alleen met duurzame herstellers, die denken aan het milieu. En waar het kan geven we de natuur iets extra’s terug.

Groengedaan! Goedgedaan!

GroenGedaan! staat voor reparatie, herstel en onderhoud op een duurzame manier. Al onze schadeherstelbedrijven hebben het keurmerk GroenGedaan!

Samenwerking Aegon Schade Service met Nomot

Voor inboedel- en opstalverzekeringen werken wij exclusief samen met Nomot. Nomot is erkend partner van Aegon Schade Service en biedt herstel van zowel inboedel- als opstalschade.

Bekijk onderstaande video's over schadeherstel. De speciale reparatiemethodes in combinatie met geduld en vakmanschap zorgen voor verbluffende resultaten. Nomot staat garant voor een totaaloplossing!

Video: Schadeherstel aanrechtbladen

Video: Schadeherstel kozijnen

Video: Schadeherstel houten meubelen

Mijn Aegon

In Mijn Aegon kan je alles regelen met betrekking tot je verzekeringen. Het veranderen, overstappen en opzeggen. Of je premie bekijken en lopende producten inzien.

Naar Mijn Aegon