Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Verzekeren Schade, wat nu? Aegon Schade Service

Aegon Schade Service

Schade is nooit leuk. Gebeurt het toch? Dan doen wij er alles aan om u goed en snel te helpen. Samen met een groot netwerk van schadeherstellers en experts staan wij voor u klaar. Aegon Schade Service neemt uw zorgen uit handen en geeft extra aandacht, zodat u weer verder kunt. 

Aangesloten schadeherstelbedrijven

Aegon heeft een eigen netwerk van schadeherstelbedrijven. Dit is een landelijk netwerk voor autoschade, schade aan uw woning of inboedel én schade aan audiovisuele apparatuur. Bij elkaar zijn dat honderden bedrijven om uw schade vakkundig te herstellen. Dit heeft verschillende voordelen:

  • Betaal minder of geen eigen risico
  • Vier jaar garantie op autoreparaties
  • De uitbetaling regelen wij met de hersteller
  • Haal- en brengservice bij autoschade
  • Bij u in de buurt, dus snel geregeld 

Noodhulp in Nederland of in het buitenland

Heeft u direct hulp nodig, bijvoorbeeld in het verkeer of op vakantie? Of woont u niet meer veilig door lekkage of stormschade?

Neem dan telefonisch contact op met Aegon Schade Service. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bel: +31 88 344 00 00

Onze belangrijkste taak bij een schade is dat wij de klant ontzorgen. Dat begint bij eenvoudig schade melden. Vervolgens regelen wij snel een specialist die de schade kan verhelpen. Klanten hoeven financieel niets voor te schieten en ze kunnen er op rekenen dat ze met bekwame vakmensen te maken hebben. En gaat het om een autoreparatie, dan zorgen wij voor vervangend vervoer. Probeer al die zaken maar eens zelf te regelen.

- Paul Knapper, Manager Aegon Expertisedienst 

Het schadeherstelnetwerk van Aegon krijgt hoge waarderingscijfers. Klanten geven ons gemiddeld een 8,5. Daarnaast zijn al onze herstellers aangesloten bij Duurzaam Repareren of Duurzaam Herstel.

Wilt u een schade laten repareren? Wij helpen u stapsgewijs naar de juiste oplossing. Selecteer uw verzekering en bekijk per situatie welke schadehersteller bij u past.