Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Verzekeren Schade, wat nu? Aegon Schade Service

Schade is nooit leuk. Gebeurt het toch? Dan doen wij er alles aan om jou goed en snel te helpen. Samen met een groot netwerk van schadeherstellers en experts staan wij voor jou klaar. Aegon Schade Service neemt jouw zorgen uit handen en geeft extra aandacht, zodat jij weer verder kunt. 

Aangesloten schadeherstelbedrijven

Aegon heeft een eigen netwerk van schadeherstelbedrijven. Dit is een landelijk netwerk voor autoschade, schade aan jouw woning of inboedel én schade aan audiovisuele apparatuur. Wij zijn trots dat onze klanten hun blijk van waardering geven. Klanten geven ons schadeherstelnetwerk gemiddeld een 8,5. Bij elkaar telt het netwerk van schadeherstelbedrijven honderden bedrijven om jouw schade vakkundig te herstellen. Dit heeft verschillende voordelen:

  • Betaal minder of geen eigen risico
  • Vier jaar garantie op autoreparaties
  • De uitbetaling regelen wij met de hersteller
  • Haal- en brengservice bij autoschade
  • Bij jou in de buurt, dus snel geregeld 

Wil je schade laten repareren? Wij staan voor je klaar!

Wij helpen je graag jouw schade snel en goed op te lossen. Selecteer je verzekering en bekijk per situatie welke schadehersteller bij jou past.

Noodhulp in Nederland of in het buitenland

Heb je direct hulp nodig, bijvoorbeeld in het verkeer of op vakantie? Of woon je niet meer veilig door lekkage of stormschade?

Neem dan telefonisch contact op met Aegon Schade Service. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bel: +31 88 344 00 00

Groengedaan! Goedgedaan!

GroenGedaan! staat voor reparatie, herstel en onderhoud op een duurzame manier. Al onze schadeherstelbedrijven hebben het keurmerk GroenGedaan!

Directe Schadeafhandeling

Als jij schade hebt en de tegenpartij is hiervoor aansprakelijk, zullen wij namens jou de tegenpartij aansprakelijk stellen en jouw schade verhalen. Dit houdt in dat jij - ook met alleen een WA-verzekering - de schade aan jouw auto door ons kunt laten afhandelen. Dit doen wij volgens de Directe Schadeafhandeling. Dit is de methode die de meeste verzekeraars volgen als hun klant geen Uitgebreide Cascodekking (Allrisk) heeft. Wil je liever zelf de tegenpartij aansprakelijk stellen, dan kan dat natuurlijk ook.

Samenwerking Aegon Schade Service met Nomot

Voor inboedel- en opstalverzekeringen werken wij exclusief samen met Nomot. Nomot is erkend partner van Aegon Schade Service en biedt herstel van zowel inboedel- als opstalschade.

Bekijk onderstaande video's over schadeherstel. De speciale reparatiemethodes in combinatie met geduld en vakmanschap zorgen voor verbluffende resultaten. Nomot staat garant voor een totaaloplossing!

"Onze belangrijkste taak bij een schade is dat wij de klant ontzorgen. Dat begint bij eenvoudig schade melden. Vervolgens regelen wij snel een specialist die de schade kan verhelpen. Klanten hoeven financieel niets voor te schieten en ze kunnen er op rekenen dat ze met bekwame vakmensen te maken hebben. En gaat het om een autoreparatie, dan zorgen wij voor vervangend vervoer. Probeer al die zaken maar eens zelf te regelen."

- Paul Knapper, Manager Aegon Expertisedienst

Video: Schadeherstel aanrechtbladen

Video: Schadeherstel kozijnen

Video: Schadeherstel houten meubelen