Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Inbraak

Een veilig thuis 

Stille nachtwachter aegon 5 preventietips

Dagje weg, eventjes een boodschap doen, een weekje op vakantie...dat moet kunnen. Maar wat gebeurt er ondertussen in je huis? Heb je dat wel goed beveiligd? Met niemand in de buurt, staat inbrekers namelijk niks in de weg. Je wil natuurlijk niet dat de spullen die je in huis hebt staan, gestolen worden. En je wilt je in je eigen huis zo veilig mogelijk voelen. Maar jij kunt inbrekers een een stapje voor zijn! Hoe beter je huis preventief beveiligd is, hoe minder kans op inbraak. Denk vooruit en maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk met onze tips.

Alles over fijn en veilig wonen

Van zonnepanelen, tot warmtepomp en rookmelders.


Preventietips


Inbraak voorkomen? Check onze 5 anti-inbraaktips

Of je nou een weekend weg bent of even boodschappen doet: ze zijn sneller dan het geluid en komen altijd onverwacht. Inbrekers. Wil jij ze een stapje voor zijn? Denk vooruit met onze 5 anti-braaktips!

Preventietips inbraak

  • Vraag je buren om een oogje in het zeil te houden.
  • Laat de post weghalen.
  • Vraag je bburen om de gordijnen open en dicht te doen.
  • Zorg voor goed hang- en sluitwerk.
  • Pas op met social media.
  • Stel tijdschakelaars in voor je verlichting.

Bekijk meer inbraak preventietips

24-uursbelofte

Onze 24-uursbelofte aan jou...

Heb je online een schade ingediend? Op werkdagen weet je binnen 24 uur waar je aan toe bent. Beloofd!


Interviews


De beste inbraakbeveiliging? Dat zijn de mensen zelf!

De zomer staat voor de deur. De hoogste tijd om weer op pad te gaan. Inbrekers weten dit. En zijn ook in de zomermaanden weer actief. Daar weet Evert Jansen alles van. Hij was namelijk zo’n inbreker. Evert beterde zijn leven en ging van inbraak naar inbraakpreventie. Hij vertelt hoe jij vooruit kunt denken om inbrekers buiten de deur te houden.

Binnen no time stond hij op het balkon en verdween over de balustrade

Mevrouw Duindam voelde zich nooit eerder zo veilig als in haar huis op de eerste etage. Het balkon grenst aan de tuin van een hotel. Daar hangen camera’s en er staat ook nog eens een hek omheen. Toch stond er die ene avond een inbreker in haar nachtkastje te graaien. En dat terwijl ze gewoon thuis was. We vroegen mevrouw hoe veilig ze zich nu nog voelt in haar huis. En welke maatregelen ze heeft genomen. 

Dat mijn dierbare herinneringen zijn afgepakt, vind ik het allerergste

Vooruitdenken over inbreken. Dat doe je liever niet. Toch had mevrouw Hofland het eind oktober liever wél gedaan. Er werd toen bij haar ingebroken. Ze vertelt wat deze ingrijpende gebeurtenis met haar deed. Financieel en vooral emotioneel. 


Onze woonverzekeringen