Veilig op en tijdens je vakantie

Op naar een zorgeloze zomervakantie  

Vakantie...Heerlijk! Een bestemming vinden, de reis plannen en natuurlijk inpakken Je bent er helemaal klaar voor om relaxed en zonder gedoe op vakantie te gaan. Met onze tips van een goede voorbereiding tot jouw huis veilig achterlaten, geniet je nog meer van jouw vakantie. 

 

Image
Veilig op en tijdens je vakantie
Image
Op vakantie? Denk aan je reisverzekering

Op vakantie? Denk aan je reisverzekering!

Onbezorgd op vakantie in binnen- of buitenland? Dat willen we allemaal. Maar voordat je op pad gaat, moet je echter wel het één en ander regelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het afsluiten van je reisverzekering. Bij een eventuele schade of letsel willen we niet dat er onnodig grote zorgen bijkomen. Ga daarom goed voorbereid op vakantie en sta even stil bij jouw reisverzekering.

 

Lees meer

Preventietips

Image
Preventietips voor op reis

Een koffer vol tips

Wil jij écht genieten van je vakantie? Check onze handige tips voor een goede voorbereiding. Over kofferlabels en verzekeringen bijvoorbeeld. Maar ook bijvoorbeeld tips als:

  • Draai de kraan van de wasmachine dicht.
  • Haal stekkers uit het stopcontact.
  • Bewaar waardevolle spullen in een koffer met slot.
  • Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken.
  • Autovakantie? Denk aan de hesjes en vignetten.
Lees de uitgebreide uitleg

Laat je huis inbraakproof achter.

Kleine moeite, groot effect: met de zeven gouden tips van de wijkagent lijkt het net of je thuis bent. Spoiler: dat gaat veel verder dan goede sloten. Ontdek hoe jij fijn en veilig op vakantie gaat én loop een ronde mee.

Blogs

Image
Reisverklaring aanvragen
De snelle check- én paklijst voor je zomervakantie

Vóórdat je op vakantie gaat, heb je het vaak drukker dan ooit.  We zetten enkele belangrijke checks en tips voor je op een rij!

Lees verder

Image
Zo houd je de kids lekker bezig tijdens die autorit
Zo houd je de kids lekker bezig tijdens die autorit

Alles ingepakt en gáán! JMaarrrr… Daar komt de vraag: “Zijn we er al bijna?” Wij geven je een paar goede tips om ze zoet te houden op de achterbank. 

Lees verder
Image
Aegon vakantie nederland
Op vakantie in Nederland?

Ook dán komt je reisverzekering bijzonder goed van pas. Zelfs bij een weekendje weg.

Lees verder

Goed om te weten

Image
Corona en je reisverzekering
Corona en je reisverzekering

Heb jij daar vragen over? Wij hebben antwoorden! Annuleringskosten door coronamaatregelen zijn in ieder geval niet verzekerd. Wat wel? Lees het op de coronapagina.

Naar de coronapagina
Image
Schade melden en declareren
Zo meld je schade bij ons

Schade op vakantie? En staat in de voorwaarden dat je schade vergoed wordt? Meld dan online je schade. Lekker snel en geen gedoe. Direct hulp nodig? Bel het Aegon-noodnummer: 088 344 00 00 (lokaal tarief). We helpen je graag.

Image
Direct regelen in Mijn Aegon
Check je reisverzekering in Mijn Aegon

In Mijn Aegon regel je alles met betrekking tot verzekeringen. Van veranderen tot overstappen en opzeggen. Bekijk je premie en lopende contracten.

Lees verder
Vakantie en je verzekering

Heb je schade op reis? Of kan je vakantie onverhoopt niet doorgaan. Met onze doorlopende reisverzekering ben je o.a. verzeker voor verlies of diefstal van spullen. Kies je voor allrisk? Dan ben je ook verzekerd als je vakantie moet annuleren.

Onze 24-uursbelofte aan jou..

Heb je online een schade ingediend? Op werkdagen weet je binnen 24 uur waar je aan toe bent. Beloofd!

Image
Minder werken FinSnap Aegon

Fijn en veilig wonen

Of je nu brand wil voorkomen, thuis van het gas af wil of zonnepanelen op je dak legt… met onze woonverzekeringen kun je alle kanten op. Zodat je fijn en veilig kunt wonen.

 

Alles over fijn en veilig wonen