Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Glasverzekering

Glasverzekering

Met een glasverzekering verzeker je je ramen en glazen deuren tegen schade. Deze verzekering voor glas zet je vaak aan op je inboedel- of opstalverzekering. Een bal door je ruit, is er iets tegen een raam gevallen tijdens een storm of een stom ongelukje? Dat soort schades dekt een glasverzekering. Meer weten of direct afsluiten? We zijn er om jou op weg te helpen.... 

Onder welke verzekering valt glas? 

Een glasverzekering voor je huis kan zowel onder de opstal- als inboedelverzekering vallen. Heb je een koophuis? Dan is onze opstalverzekering een goede keus om je glas te verzekeren. Bij de Aegon Opstalverzekering Allrisk is glas standaard meeverzekerd. Meer weten? Bekijk dan ook onze pagina Wat valt onder een opstalverzekering? en Welke verzekeringen heb ik nodig voor mijn koophuis? 

Inboedel- en Opstalverzekering

Alle woonverzekeringen in 1 pakket: makkelijk en overzichtelijk.

 Bereken mijn premie

Glas bij een huurwoning of een appartement

Huur je een woning? Of is je appartement via de Vereniging van Eigenaren (VvE) verzekerd? Dan is de Aegon Inboedelverzekering een goede manier om je glas te verzekeren. Alleen als dat nodig is natuurlijk. Vraag daarom bij de verhuurder of de VvE na of schade aan glas voor jouw rekening komt. Bij Aegon is glas verzekerd met de dekking huurdersbelang of appartementseigenarenbelang. Meer weten over de Aegon Inboedelverzekering? Bekijk dan Wat dekt een inboedelverzekering?

Gemiddelde klantbeoordeling

In 2020 gaven onze klanten ons schadeherstelnetwerk gemiddeld een

8,0
 
 
 

9
"Ik ben goed en snel geholpen, de medewerkers waar ik contact mee heb gehad waren heel vriendelijk en de schade was snel herstel."
 
Datum review: 17 augustus 2020
8,5
"Netjes en snel gerepareerd op de dag, alleraardigste glaszetter."
 
 
 
Datum review: 25 januari 2021

Wat vergoedt onze glasdekking? 

Schade aan glas dat is gemaakt om licht door te laten. Ramen dus. Of bijvoorbeeld een glazen deur in huis. Wat wij belangrijk vinden als je een keer schade hebt? Dat je snel geholpen wordt. Het is al vervelend genoeg als er een ruit sneuvelt. Meestal kiezen wij er daarom voor om je ruit te vervangen. Je probleem snel opgelost en weer een zorg minder.  

Wat is verzekerd binnen de dekking voor glas?

Gebroken of gebarsten ruit door brand of storm

 

Een vandaal of inbreker gooit een steen door je ruit

 

Schade door een ongelukje (alleen gedekt bij Allrisk)

 

Woonverzekeringen

Sluit een Inboedel- en Opstalverzekering af binnen één pakket.

 Bereken mijn premie

Inboedelverzekering - Telefoon verzekeren