Glasverzekering

Met een glasverzekering verzeker je je ramen en glazen deuren tegen schade. Deze verzekering voor glas zet je vaak aan op je inboedel- of opstalverzekering. Een bal door je ruit, is er iets tegen een raam gevallen tijdens een storm of een stom ongelukje? Dat soort schades dekt een glasverzekering. Meer weten of direct afsluiten? We zijn er om jou op weg te helpen.... 

Bereken mijn premie
Image
Ontslagvergoeding sparen

Onder welke verzekering valt glas?

Een glasverzekering voor je huis kan zowel onder de opstal- als inboedelverzekering vallen. Heb je een koophuis? Dan is onze opstalverzekering een goede keus om je glas te verzekeren. Bij de Aegon Opstalverzekering Royaal is glas standaard meeverzekerd. Meer weten? Bekijk dan ook onze pagina Wat valt onder een opstalverzekering? en Welke verzekeringen heb ik nodig voor mijn koophuis? 

Glas bij een huurwoning of een appartement

Huur je een woning? Of is je appartement via de Vereniging van Eigenaren (VvE) verzekerd? Dan is de Aegon Inboedelverzekering een goede manier om je glas te verzekeren. Alleen als dat nodig is natuurlijk. Vraag daarom bij de verhuurder of de VvE na of schade aan glas voor jouw rekening komt. . Meer weten over de Aegon Inboedelverzekering? Bekijk dan Wat dekt een inboedelverzekering?

Wat klanten zeggen

Vriendelijk, vakkennis, snelheid afwikkeling schaderapport. Dit is erg prettig ivm herstelwerkzaamheden lekkage.
 

M.I. Flik
22 december 2022

De expert was zeer meedenkend en gaf ons een vertrouwd gevoel.

 

L. Ligtenberg
15 december 2022

Gemiddelde klantbeoordeling

In 2022 gaven onze klanten ons schadeherstelnetwerk gemiddeld een

8.2

Hoe we dit berekenen? Lees meer

Wat vergoedt onze glasdekking?

Schade aan glas dat is gemaakt om licht door te laten. Ramen dus. Of bijvoorbeeld een glazen deur in huis. Wat wij belangrijk vinden als je een keer schade hebt? Dat je snel geholpen wordt. Het is al vervelend genoeg als er een ruit sneuvelt. Meestal kiezen wij er daarom voor om je ruit te vervangen. Je probleem snel opgelost en weer een zorg minder. 

Image
Woonverzekeringen

Woonverzekeringen

Sluit een Inboedel- en Opstalverzekering af binnen één pakket.

Bereken mijn premie