Image
Huis zoeken

Vooruitdenken voor je nieuwe woning

Je hebt je droomhuis op het oog. Tijd om de handen uit de mouwen te steken. Denk je namelijk vooruit, dan weet je dat er nog veel te regelen valt. Hypotheek, (woon)verzekeringen en dan heb je nog geen verhuisdoos aangeraakt! Het is slim om je goed voor te bereiden. Daar helpt Aegon je bij. Zo kom je niet voor vervelende verhuisverrassingen te staan.

Vooruitdenk Tip

Ga je verhuizen, vergeet dan niet om je verzekering(en) mee te verhuizen.
Verzekering(en) meeverhuizen
Image
Hoeveel kun je lenen?

Hoeveel kun je lenen?

Met onze hypotheekcalculator bereken je dat gemakkelijk zelf. Je ziet direct de maandlasten die je betaalt bij jouw maximale hypotheek. Maak een slimme keuze die past bij jouw financiële situatie.

Bereken je maximale hypotheek
Image
Verzekering fit-check

Verhuizen = verzekeringen checken

Heb je al gekeken of je verzekeringen nog passen bij jou en je nieuwe huis? Doe de check, zodat je je dáár geen zorgen over hoeft te maken. Zo voorkom je onaangename verhuisverrassingen achteraf.

Doe de verzekering fit-check
Image
Droomhuis in 7 stappen

Droomhuis kopen in 7 stappen

Spannend! Maar ook veel regelwerk. Wij hebben een checklist die je stap voor stap door je huizenjacht loodst. Zo weet je zeker dat je nu slimme woonkeuzes maakt om later zorgeloos te kunnen wonen.

Download de checklist

Tips voor starters en doorstromers

Of je nu je eerste huis koopt of je vierde. We denken graag met je mee vooruit als het gaat om jouw woondroom. Onderstaande tips helpen je bij het kopen van je eerste of volgende (nieuwbouw) huis.

Hey starter! Deze is voor jou!

Je bent nieuw op de woningmarkt. Erg spannend natuurlijk! Je eerste huis en ook je eerste hypotheek. Kortom, heel veel om over vooruit te denken. En veel slimme keuzes om te maken voor later. Je kunt dus wel wat hulp gebruiken.
Eerste hulp bij een huis kopen

Of ben je al huiseigenaar?

Je bent nieuw op de woningmarkt. Erg spannend natuurlijk! Je eerste huis en ook je eerste hypotheek. Kortom, heel veel om over vooruit te denken. En veel slimme keuzes om te maken voor later. Je kunt dus wel wat hulp gebruiken.
Ik wil een ander huis kopen

Je kunt ook voor nieuw gaan

Jouw huis in jouw smaak. Met wat hulp van ons en de (onafhankelijke) adviseurs. Wij weten waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. En dat delen we graag!
Alles over nieuwbouw kopen

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Gratis advies: telefonisch of via videochat. Onze hypotheekadviseurs staan klaar voor wanneer het jou uitkomt! 
Plan een afspraak

Bekijk ook

Image
Aegon 6 stappen

In 6 stappen naar een relaxte verhuizing

Je gaat verhuizen. Leuk! De verhuisdag nadert en je hebt al een to do-lijst gemaakt, de eerste spullen gesorteerd en een goed verhuisteam bij elkaar gezocht. Maar wat nu? Vooruitdenken scheelt je een hoop stress op het moment suprême. Lees ons stappenplan en ga goed voorbereid aan de slag.

Lees verder
Image
Aegon hulp van je ouders

Hulp van je ouders bij het kopen van een huis: de opties op een rij

Als kind wil je graag alles ‘zelluf doen’. Maar soms is de hulp van je ouders* heel welkom. Zoals bij het kopen van een huis. In deze hysterische huizenmarkt hebben starters het moeilijk. Heb je wel eens gecheckt of je ouders een financieel handje kunnen helpen? Er is vaak meer mogelijk dan gedacht. Vooruitdenken is daarbij de truc. Waarom? Joanna Hildering (60) senior beleidsadviseur en trainer bij Aegon, vertelt.

Lees verder
Image
Aegon hond woonkamer

Wat áls er iets gebeurt met je nieuwe interieur?

Misschien kriebelt het bij jou ook: om je inrichting eens flink te veranderen. Een spiksplinternieuwe tafel met leuke stoelen bijvoorbeeld. Een ander schilderij aan de muur en wat van die mooie hebbedingetjes erbij. Wat betekent dat voor je inboedelverzekering? Moet je het bijvoorbeeld doorgeven als je nieuwe spullen hebt? Wij denken met je mee vooruit!

Lees verder