Terug naar het Marketingplein

Het Aegon MarketingPlein - Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Welkom op het MarketingPlein voor AOV. Waar je allerlei handige tools vindt voor bestaande klanten én nieuwe AOV-klanten. Kijk gerust eens rond. Alle materialen staan gratis voor je klaar. En mis je iets? Laat het ons weten!

Neem contact op met het Klantenteam Zelfstandig Ondernemer

AOV-campagnes voor potentiële en bestaande klanten

Kritische ondernemers overtuigen van een AOV? DGA’s informeren over de mogelijkheden? Of klanten laten weten dat ze óók een beroep op ons kunnen doen als ze nog niet arbeidsongeschikt zijn? Met onze drie campagnes staan we voor u klaar.

Image
een betaalbare AOV voor iedereen. dat kan bij Aegon

Betaalbaar voor iedere ondernemer

Veel ondernemers denken dat een AOV te duur voor hen is. Begrijpelijk. Maar door slimme keuzes te maken, kan een AOV voor elke ondernemer betaalbaar zijn. Gebruik onze campagnemail om zelfs de meest kritische ondernemers te overtuigen.

Lees meer
Image
De Aegon AOV: een complete oplossing voor dga's

AOV: een complete oplossing voor DGA’s

Een AOV die tegelijk de verplichting tot loondoorbetaling van de bv overneemt? De Aegon AOV biedt een complete oplossing voor de DGA. Ideaal! Informeer je DGA-klanten over de mogelijkheden met onze mailcampagne.

Lees meer
Image
De Aegon AOV biedt preventiediensten en de rekening gaat naar ons

Ontdek onze preventiediensten

AOV-klanten weten vaak niet dat ze ook bij ons terecht kunnen om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Bijvoorbeeld met coaching, leuke acties voor een actief leven en een bedrijfsscan. En de rekening is gewoon voor ons. Handig toch?

Lees meer

Diverse middelen / Campagnes

Image
Uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid: bereken het hier

Arbeidsongeschikt, en nu?

Is je klant arbeidsongeschikt geraakt? Met deze brochure help je je klant antwoord te vinden op brandende vragen. Zoals met welke deskundigen ze te maken krijgen en hoe wij arbeidsongeschiktheid beoordelen.

Download de brochure
Image
Is een AOV iets voor mij?

Stappenplan arbeidsongeschiktheid

Niets vervelender voor een ondernemer dan ziek zijn. In zeven begrijpelijke stappen leggen we uit wat je klant kan verwachten als hij of zij arbeidsongeschikt wordt. Dit is een zeer beknopte versie van de brochure ‘Arbeidsongeschikt, en nu?’

Download het stappenplan
Image
Uitslag WIA-keuring: 5 scenario’s om u op voor te bereiden

U moet gekeurd worden, en nu?

Soms is de informatie in de gezondheidsverklaring niet voldoende om de gezondheid van je klant goed te beoordelen. In dat geval kan Aegon je klant vragen om medische keuring te ondergaan. In deze brochure staat precies wat zo’n keuring inhoudt.

Download de brochure

Check de Aegon AOV-ideeën

Met de Aegon AOV is meer mogelijk dan je misschien denkt. Daarom hebben we een aantal tips op een rij gezet.

Lees de ideeën

Mist je nog iets?

Je kunt ons nu rechtstreeks feedback geven. We willen graag weten hoe we je nog beter kunnen helpen.

Deel je idee