Nieuws

Nieuws

Image
Schade nieuws
Image
a.s.r. samenvoeging met Aegon
Offerte- en verkoopstop voor schadeverzekeringen van Aegon
Publication date

Om de samenvoeging van Aegon en a.s.r. later dit jaar goed te laten verlopen, stoppen we tijdig met het offreren, aanvragen en muteren van schadeverzekeringen bij Aegon.

Image
a.s.r. samenvoeging met Aegon
Per 1 juli 2024 gaat Aegon samenwerken met DAS voor de uitvoering van de rechtsbijstand
Publication date

Per 1 juli 2024 gaat Aegon samenwerken met DAS voor de uitvoering van de rechtsbijstand. Nu is de juridisch dienstverlener ARAG. De schadeverzekeringen van Aegon worden later dit jaar overgezet naar de systemen van a.s.r. Omdat a.s.r. een samenwerkingscontract heeft met DAS, zal DAS ook de klanten van Aegon gaan bedienen.

Image
Huisdierenverzekering
Per 8-4-2024 is het niet meer mogelijk om de Aegon Huisdierenverzekering af te sluiten via het advieskanaal.
Publication date

De samenvoeging van Aegon en a.s.r. heeft gevolgen voor een aantal van onze schadeverzekeringen. Dit geldt onder andere voor de Aegon Huisdierenverzekering. Deze wordt bij a.s.r. straks alleen in het directe kanaal – Ik Kies Zelf (IKZ) – aangeboden. Klanten regelen dan alle zaken rondom hun huisdierenverzekering zelf online.

Image
Wat dekt een inboedelverzekering?
Indexatie Aegon Woonhuis- en Inboedelverzekering 2024
Publication date

Ieder jaar bekijken wij de indexering van onze woonhuis- en inboedelverzekering. In dit bericht ziet u welke indexpercentages voor dit jaar gaan gelden. 

Image
beste keus award independer 2023
Aegon sleept titel beste woonverzekering in de wacht
Publication date

Aegon wint de Independer Award Wonen 2023. Independer, de grootste vergelijkingssite van Nederland, reikt jaarlijks deze award uit aan de verzekeraar met de beste woonverzekering (inboedel– en opstalverzekering). In deze beoordeling wordt er naast prijs ook gekeken naar de kwaliteit van het product. 

Image
aegon schade service
Hoger verzekerd bedrag voor WAM-verzekeringen per 23 december 2023
Publication date

Per 23 december 2023 verhogen wij het verzekerde bedrag voor schade aan personen van € 6.070.000 naar € 6.450.000 per ongeval (gebeurtenis). Wij volgen hierbij het bedrag dat per 23 december 2023 geldt volgens de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM).

Image
Storm op komst
Heeft uw klant schade door storm? Dit kunt u doen!
Publication date

Momenteel raast storm Ciarán door Nederland en deze zorgt voor overlast en schade. Heeft uw klant schade door storm? Dit kunt u doen.

Image
oorlog en je reisverzekering
Oorlog in Israël en de Doorlopende Reisverzekering
Publication date

Op onze pagina Oorlog in Israël en de Doorlopende Reisverzekering vindt u veelgestelde vragen over de oorlog in Israël en de Doorlopende Reisverzekering. Deze pagina is voor u en uw klanten.

Image
aegon gaat verder met a.s.r.
Alles wat u moet weten over de juridische fusie van a.s.r. en Aegon Schade & Inkomen
Publication date

Op 4 juli hebben we u geïnformeerd over de samenvoeging van Aegon en a.s.r. Inmiddels is de volgende stap gezet: op 2 oktober is Aegon Schadeverzekering N.V. juridisch gefuseerd met ASR Schadeverzekering N.V. Dit betekent dat we nu concreet starten met het gefaseerd omzetten van de inkomens- en schadeverzekeringen van Aegon naar a.s.r. Wat dit voor u als adviseur betekent leest u bij de veelgestelde vragen.

Image
Welkomstkorting
Prijsverlaging Aegon Auto Op Maat
Publication date

Vanaf 1 oktober 2023 verlagen we de premie van de Auto Op Maat verzekeringen voor motoren (alleen bij Beperkte en Uitgebreide Casco), oldtimers en aanhangers.

Usabilla Feedback