Nieuws

Nieuws

Image
Schade nieuws
Image
Wat dekt een inboedelverzekering?
Indexatie Aegon Woonhuis- en Inboedelverzekering 2024
Publication date

Ieder jaar bekijken wij de indexering van onze woonhuis- en inboedelverzekering. In dit bericht ziet u welke indexpercentages voor dit jaar gaan gelden. 

Image
beste keus award independer 2023
Aegon sleept titel beste woonverzekering in de wacht
Publication date

Aegon wint de Independer Award Wonen 2023. Independer, de grootste vergelijkingssite van Nederland, reikt jaarlijks deze award uit aan de verzekeraar met de beste woonverzekering (inboedel– en opstalverzekering). In deze beoordeling wordt er naast prijs ook gekeken naar de kwaliteit van het product. 

Image
aegon schade service
Hoger verzekerd bedrag voor WAM-verzekeringen per 23 december 2023
Publication date

Per 23 december 2023 verhogen wij het verzekerde bedrag voor schade aan personen van € 6.070.000 naar € 6.450.000 per ongeval (gebeurtenis). Wij volgen hierbij het bedrag dat per 23 december 2023 geldt volgens de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM).

Image
Storm op komst
Heeft uw klant schade door storm? Dit kunt u doen!
Publication date

Momenteel raast storm Ciarán door Nederland en deze zorgt voor overlast en schade. Heeft uw klant schade door storm? Dit kunt u doen.

Image
oorlog en je reisverzekering
Oorlog in Israël en de Doorlopende Reisverzekering
Publication date

Op onze pagina Oorlog in Israël en de Doorlopende Reisverzekering vindt u veelgestelde vragen over de oorlog in Israël en de Doorlopende Reisverzekering. Deze pagina is voor u en uw klanten.

Image
aegon gaat verder met a.s.r.
Alles wat u moet weten over de juridische fusie van a.s.r. en Aegon Schade & Inkomen
Publication date

Op 4 juli hebben we u geïnformeerd over de samenvoeging van Aegon en a.s.r. Inmiddels is de volgende stap gezet: op 2 oktober is Aegon Schadeverzekering N.V. juridisch gefuseerd met ASR Schadeverzekering N.V. Dit betekent dat we nu concreet starten met het gefaseerd omzetten van de inkomens- en schadeverzekeringen van Aegon naar a.s.r. Wat dit voor u als adviseur betekent leest u bij de veelgestelde vragen.

Image
Welkomstkorting
Prijsverlaging Aegon Auto Op Maat
Publication date

Vanaf 1 oktober 2023 verlagen we de premie van de Auto Op Maat verzekeringen voor motoren (alleen bij Beperkte en Uitgebreide Casco), oldtimers en aanhangers.

Image
Kosten autoverzekering
Binnenkort geen welkomstkorting meer
Publication date
Image
Schadeverzekering Inzittenden
Binnenkort ook een verzekerd bedrag van € 1.000.000,- mogelijk bij de Bestuurder en Inzittendenverzekering
Publication date

Klanten die hun voertuig verzekeren, kunnen aanvullend de Bestuurder en Inzittendenverzekering afsluiten. Hiermee verzekeren zij zichzelf en alle passagiers bij een ongeval. Eerder was alleen een verzekerd bedrag van € 2.500.000,- mogelijk. Vanaf 2 augustus 2023 kunnen klanten met de Aegon Autoverzekering (AAV) ook kiezen voor een verzekerd bedrag van € 1.000.000,-. Zo komen wij beter tegemoet aan de wensen van klanten en onze adviseurs.

Image
Noodweer Italië
Noodweer Italië en bosbranden Zuid-Europa
Publication date

Is uw klant in het buitenland en is direct hulp nodig door het noodweer in Italië of de bosbranden in Zuid-Europa? 

Usabilla Feedback