Nieuws

Nieuws

Image
Schade nieuws
Image
Huisdierenverzekering
Aanpassing Aegon Huisdierenverzekering afgerond

Per 1 november 2021 ging de premie voor onze huisdierenverzekering omhoog. Dit hebben we sindsdien per prolongatie ingevoerd voor onze klanten. We zijn nu bijna een jaar verder. En dat betekent dat de premie voor alle klanten met een huisdierenverzekering is aangepast. Wat er ook alweer is veranderd? In dit bericht leest u er meer over.

Image
Uitbreiding dekking bij schade door overstroming

Een kromgetrokken vloer, schimmel op de muur of beschadigde meubels. Na een overstroming kan water flinke schade achterlaten. Juist in een waterrijk land als Nederland is het belangrijk dat we daar als verzekeraar rekening mee houden. Daarom breiden we per 1 oktober 2022 de dekking van onze Woonhuis-, Inboedel- en Recreatie- of 2e woningverzekering uit. U leest er alles over in dit bericht.

Image
Goedkope autoverzekering
Autoverzekering niet meer verplicht bij verzekering andere voertuigen

Dat betekent dat u de oldtimer, kampeerauto, caravan of aanhanger ook kunt verzekeren als uw klant geen personenautoverzekering bij ons heeft. Waarom we dit doen? En wat dat voor u en ons betekent?

Image
Zorgenvriendje
Zorgenvriendje voor kinderen na impactvolle schade

Een schade is voor ons veel meer dan alleen een vergoeding in euro’s. Het gaat om mensen. Soms zijn er ook kinderen bij betrokken. Zeker dan wil je wat extra kunnen doen. En dat gaan we doen. Sinds kort geven we een Zorgenvriendje aan kinderen tot 14 jaar die te maken hebben gehad met een ernstige, traumatische schade.

Image
Aegon herstellen of vervangen tussenfoto 2
Aegon plant bomen na autoreparaties

Het milieu en onze voetafdruk: we zijn er bij Aegon veel mee bezig. Zo werken we alleen met duurzame herstellers, die denken aan het milieu. Ook geven we graag iets terug aan de natuur om onze voetafdruk nog kleiner te maken. Daarom zijn we gestart met het planten van bomen na autoreparaties. De eerste bomen staan inmiddels stevig in de grond! 

Image
Aansprakelijkheidsverzekering
Wettelijke aansprakelijkheid geen eis meer bij vriendendienst

We voeren per direct een aanpassing door voor alle klanten met een aansprakelijkheidsverzekering. Dat is de volgende: bij de vriendendienst is wettelijke aansprakelijkheid vanaf nu geen eis weer. Gelukkig maar. Want hier waren veel klanten ontevreden over. Meer weten over hoe en wat? Lees snel verder!

Image
Hypotheekadviseur
Past u op de zaak deze zomer? Dan is dit bericht voor u

Want misschien neemt u wel werk over dat u normaal (bijna) niet doet. En kunt u dus wel wat hulp gebruiken. Dat snappen we! Daarom hebben we de belangrijkste informatie en vragen tijdens de zomervakantie op 1 speciale zomerpagina verzameld. Wel zo handig. Meer weten?

Image
een betaalbare AOV voor iedereen. dat kan bij Aegon
Jaarlijkse indexering schadeverzekeringen

Vanaf 1 augustus indexeren we de premies van een aantal schadeverzekeringen. Voor het berekenen van de nieuwe premie maken we gebruik van verschillende indexpercentages.

Image
Heeft uw klant schade door wateroverlast? Dit kunt u doen!

De afgelopen dagen heeft de hevige regenval regionaal voor overlast en schade gezorgd. Om u zo goed mogelijk te helpen wijzen wij u op de volgende tips.  

Image
Fiets je fit met de Mio-fietsnavigatie
Steun Giro 555 met de Insurance Cycle Tour 2022

Op vrijdag 10 juni is het weer tijd voor de Insurance Cycle Tour. Een prachtig wielerevent voor en door collega’s uit de verzekeringswereld. Hiermee halen we geld op voor een goed doel. Dit jaar is dat Giro 555. Ook u kunt meefietsen. Hoe en wat? We leggen het uit. 

Usabilla Feedback