Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Ik wil mijn bedrijf verzekeren tegen verzuim

Zakelijk Inkomensverzekeringen Aegon Gezond Werkplan Ik wil mijn bedrijf verzekeren tegen verzuim

Hoge kosten bij ziekte en arbeidsongeschiktheid

Uw werknemer is langdurig ziek of kan minder werken. Als werkgever bent u verplicht de eerste twee jaar het loon door te betalen. Is uw werknemer langer dan twee jaar ziek? Dan krijgt hij een uitkering van het UWV. Maar ook dan betaalt u als werkgever de rekening door middel van hogere premies. Tot wel 10 jaar lang! Met de oplossingen van Aegon verzekert u zich tegen de financiële gevolgen van verzuim. Voor uw bedrijf en uw werknemers. Bovendien helpen we u met een snelle en duurzame re-integratie van uw werknemers

Wat kost verzuim?

Als een werknemer langdurig ziek wordt heeft dat veel impact op uw bedrijf. Welke kosten komen daarbij kijken? We gingen in gesprek met Remco Frerichs van Team Vier. 

Verzuim onder controle

Wat kan u doen om verzuim te voorkomen? En welke afspraken maakt u met uw personeel? Aegon ging in gesprek met werkgevers en vroeg hen hoe zij dit aanpakken.

Weer aan het werk

Wat kan u doen als werkgever om uw medewerker weer snel en goed aan het werk te krijgen? Hoe kan u uw medewerker helpen bij re-integratie? En wat doet een arbodienst voor u?

Ons aanbod

Aegon Gezond Werkplan
Een pakket van verzekeringen en diensten voor arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers
Aegon MKB Verzuimplan
Het MKB Verzuimplan is dé alles-in-een-verzuimoplossing voor het mkb