Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Ik wil mijn werknemers verzekeren tegen verzuim en arbeidsongeschiktheid

Bescherm uw bedrijf tegen hoge verzuimkosten

Uw medewerker is langdurig ziek of kan minder werken. Zonder verzekering kost u dat geld. De eerste twee jaar (104 weken) van zijn of haar ziekte moet u namelijk het salaris doorbetalen. Sinds 1 januari 2014 bent u als werkgever twaalf jaar lang financieel verantwoordelijk voor uw zieke medewerkers. Ook voor uw tijdelijke medewerkers.

Producten

Aegon helpt u om uw zieke medewerker snel weer aan de slag te krijgen met verzekeringen voor verzuim en arbeidsongeschiktheid. En met advies en begeleiding, zoals een re-integratieplan of de inzet van professionele hulp. Dat noemen we de Gezonde Aanpak

Aegon Gezond Werkplan
Een compleet pakket verzekeringen en diensten met acht bouwstenen voor werkgever en werknemer.

Hoe help ik mijn zieke medewerker snel weer aan de slag?

subhome header placeholder
  • Geef ziek- en hersteldmeldingen goed door

Via het Werkgeversportaal kunt u de gegevens van uw verzekerde medewerkers inzien en actueel houden.  U kunt er ziek- en hersteldmeldingen doen, inzien en aanpassen. 

  • Werk samen met een casemanager

Blijft uw medewerker langer ziek? Dan neemt een van onze casemanagers na de negende week van de arbeidsongeschiktheid contact met u op. De casemanager  denkt met u mee om uw medewerker snel weer aan het werk te krijgen. Samen kiest u welke hulp uw medewerker nodig heeft. Vaak betalen we (een deel van) de kosten.

  • Kies een goede arbodienst

Met Aegon Zorgmanagement profiteert u van de scherpe prijzen die we met ArboVitale, Capability en Regiopoortwachters hebben afgesproken. Ook krijgt u minimaal 80% van de door ons goedgekeurde re-integratieactiviteiten vergoed. Voor andere arbodiensten is deze vergoeding maximaal 50%.

Afsluiten via een onafhankelijk adviseur

Uw adviseur kan u ook persoonlijk en professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. De kosten voor advies en/of het openen van het product kunnen per adviseur verschillen. Heeft u nog geen adviseur? Zoek dan een adviseur bij u in de buurt.

 

Vind een adviseur