Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Persoonlijk Pensioen voor uw werknemers

Financieel gezond, vandaag en morgen

Als werkgever wilt u goed voor uw werknemers zorgen. Ook als het gaat om pensioen. Maar nu de overheid zich steeds meer terugtrekt, moeten werknemers meer zelf regelen. En dat gaat niet altijd goed. Want veel werknemers gaan er nog altijd vanuit dat u, als werkgever, alles regelt. Onrealistisch hoge verwachtingen van hun pensioen kunnen uw werknemers in financiële problemen brengen. Inzicht en overzicht in hun financiële toekomst zijn dus heel belangrijk. Zo blijven uw werknemers financieel gezond. Hoe kunt u hen daar op een flexibele en betaalbare manier bij helpen?

Wat is Aegon Persoonlijk Pensioen?

In samenwerking met Knab ontwikkelden wij Aegon Persoonlijk Pensioen. Een breed kant-en-klaar aanbod van diensten en concrete producten waarmee uw werknemers vermogen kunnen opbouwen en risico's kunnen afdekken. Bijvoorbeeld met een online financieel plan, eventueel gecombineerd met persoonlijke begeleiding.

Aegon maakt het u graag gemakkelijk. U hoeft slechts twee vragen te beantwoorden:

 • Welke dienstverlening wil ik aan mijn werknemers aanbieden?
 • Welke producten wil ik aan mijn werknemers aanbieden?

   

 

Het gedetailleerde schema vindt u hier.

 

Waarom kiezen voor Aegon Persoonlijk Pensioen?

 • Gemak: Uw werknemers krijgen op een laagdrempelige wijze inzicht in hun financiële situatie. Daarnaast sluit Persoonlijk Pensioen naadloos aan op uw arbeidsvoorwaarden.
 • Keuzevrijheid: U bepaalt zelf welk aanbod uw werknemers krijgen. Uw werknemers kiezen zelf wat bij hen past.
 • Begeleiding: We begeleiden uw werknemers maximaal in de keuze die zij moeten maken. En wij kunnen uw werknemers volledig inzicht en overzicht in hun financiële situatie bieden.

 

 

Mogelijkheden Aegon Persoonlijk Pensioen

Dienstverlening

 • Online Financieel Plan: Toegang tot het online Financieel Plan van Knab voor overzicht in de financiële situatie, nu én later.
 • Financiële Check: Een pensioenadviseur neemt telefonisch de uitkomsten van de het Financiële Plan door.
 • Adviesgesprek op Afstand: Een pensioenadviseur neemt telefonisch de uitkomsten van het Financiële Plan door en geeft advies op maat.
 • Groepspresentatie: Een pensioenvoorlichter van Aegon geeft toelichting op de pensioenregeling.
 • Persoonlijke voorlichting: Kort gesprek met een pensioenvoorlichter over de persoonlijke pensioensituatie en uitleg over de pensioenregeling.

Producten

 

Wilt u meer weten over Aegon Persoonlijk Pensioen?

Wilt u meer weten over Aegon Persoonlijk Pensioen? Of wilt u een aanbieding op maat? Neem dan contact op met uw adviseur of uw contactpersoon bij Aegon.