Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

U wilt een collectieve pensioenregeling voor uw werknemers

Welke mogelijkheden biedt Aegon?

U oriënteert zich op een pensioenregeling voor uw bedrijf. Heeft u al een pensioenregeling en loopt het contract daarvan af? Of overweegt u voor het eerst om een pensioenregeling voor uw werknemers te regelen? 

Aegon biedt u een compleet pensioenassortiment. Van middelloon tot beschikbare premie en van eenvoudige pensioenproducten tot producten met veel keuzevrijheid. Aegon biedt het allemaal. Het ruime pakket aanvullende diensten maakt ons aanbod compleet.

Kies een product dat past bij uw bedrijf

Aegon biedt u drie verschillende pensioenoplossingen. Daarbij heeft u de keuze uit regelingen op basis van middelloon of beschikbare premie.

Beschikbare premieregeling

De beschikbare premieregeling is een pensioenregeling, waarbij de werkgever een premie beschikbaar stelt aan zijn werknemer voor de pensioenopbouw. Aan de hand van een percentage van het salaris of de pensioengrondslag wordt meestal de premie bepaald.

De hoogte van het pensioen hangt af van de beschikbaar gestelde premie en de daarmee behaalde beleggingsopbrengsten. Aan het eind van de looptijd komt een bedrag vrij. Met dit bedrag moet de werknemer zelf een pensioenuitkering aankopen. De werknemer kiest zelf welke pensioenverzekeraar het pensioen uitkeert. 

Middelloonregeling

De middelloonregeling is een salaris-/diensttijdregeling. De hoogte van het pensioen in de middelloonregeling is afhankelijk van twee elementen: het salaris van de werknemer en de periode dat hij of zij in dienst is bij de werkgever. De werknemer ontvangt een pensioen op basis van het gemiddelde loon dat hij of zij verdient door de jaren heen. 

PPI Abonnement
Pensioen opbouwen met beleggen
Premie is een percentage van het salaris
Complete regeling met ouderdoms- én nabestaandenpensioen
Opzegtermijn 2 maanden
DB Abonnement
Een pensioenregeling op basis van middelloon
Complete regeling met beperkte keuzes
Vaste uitvoeringskosten per werknemer
Contract voor onbepaalde tijd, jaarlijks opzegbaar 
Modulair Pensioen
Middelloonregeling
Veel keuzevrijheid
Modulaire bouwstenen
5-jaarscontract
Duurder dan Abonnement

Waarom kiezen voor Aegon?

Vijf goede redenen om te kiezen voor Aegon

 

Wij bieden u ondersteuning op maat

Op verschillende manieren ondersteunen wij u bij het goed uitvoeren van uw pensioenregeling. Zo verzorgen wij voor u de communicatie over uw pensioenregeling en een digitale omgeving voor u en uw werknemers. Dat is standaard onderdeel van uw pensioenregeling. Daarvoor hoeft u bij ons niet apart te betalen. Juridische of fiscale ondersteuning betaalt u alleen als u er gebruik van maakt.

Lees meer over onze diensten

Meer informatie? We helpen u graag.

Regelen via een onafhankelijk pensioenadviseur

Bent u werkgever? Neem dan contact op met een onafhankelijk pensioenadviseur. Een onafhankelijk adviseur kan u professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. Heeft u nog geen adviseur? Zoek dan een pensioenadviseur bij u in de buurt.

 

Vind een pensioenadviseur

Contact met Aegon

Bent u pensioenconsultant en heeft u een vraag over pensioen in relatie tot een pensioenfonds, groot bedrijf of multinational? Dan staat het Sales Pensioenteam voor u klaar!

 

Contact met Sales Pensioen

 

Bent u pensioenadviseur en heeft u een vraag over pensioen in relatie tot een MKB bedrijf of zoekt u als adviseur op het gebied van collectieve pensioenregelingen de samenwerking met Aegon? Dan staat het Aegon Intermediair Pensioenteam voor u klaar!

 

Contact met Aegon Intermediair Pensioen