Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Voor mij als werkgever

Zakelijk Voor mij als werkgever

Pensioenoplossingen en inkomensverzekeringen voor uw bedrijf

De rol van de werkgever is sterk veranderd. Werknemers wisselen vaker van baan en u krijgt als werkgever steeds meer verantwoordelijkheden. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn relevanter dan ooit. En u wilt het beste voor uw werknemers. U weegt goede voorwaarden af tegen de kosten en u wilt uw risico’s zo goed mogelijk afdekken. Aegon begrijpt dit en heeft zakelijke oplossingen voor elk bedrijf. Samen met u en uw adviseur kijken we graag wat het beste bij uw situatie past.

Wat wilt u regelen?

Ik wil pensioen voor mijn werknemers

Ik wil pensioen voor mijn werknemers

Vindt u eenvoud belangrijk? Of wilt u juist veel keuzevrijheid? Bij Aegon vindt u altijd een pensioenoplossing die past bij uw bedrijf.

Ik wil een inkomensverzekering voor mijn bedrijf

Ik wil een inkomensverzekering voor mijn bedrijf

Een zieke werknemer? Dat heeft financiële gevolgen voor uw werknemer én voor u. Ontdek hoe u die gevolgen opvangt.

Ik wil antwoord op mijn fiscale en juridische vragen

Ik wil antwoord op mijn fiscale en juridische vragen

De regels zijn ingewikkeld in ons land. Neem daarom deel aan een training. Of leg uw vraag direct voor aan de experts van Aegon Adfis.

Oplossingen voor werkgevers

  • Aegon Cappital (PPI)
    De pensioenkracht van Aegon Cappital geeft u en uw werknemers alle mogelijkheden voor een goed pensioen op basis van beschikbare premie.
  • MKB Verzuimplan
    Dé alles-in-één-verzuimoplossing voor het mkb. Heeft u een zieke werknemer? Dan betalen wij de eerste 2 jaar het loon. En u krijgt volledige begeleiding bij verzuim en re-integratie.
  • Gezond Werkplan
    Een compleet pakket verzekeringen en diensten voor als uw werknemers ziek worden. U bepaalt zelf wat u verzekert.

De volgende pensioenen zijn niet meer verkrijgbaar voor nieuwe klanten: Aegon DB Abonnement, Aegon Modulair Pensioen, Aegon Netto Pensioen en Aegon Anw-hiaatpensioen.

Advies nodig?

Een adviseur kan u helpen. Samen met u brengt hij uw financiële situatie in kaart. Vind een onafhankelijke adviseur bij u in de buurt.