Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Voor mij als werkgever

Oplossingen voor uw personeel

De rol van de werkgever is sterk veranderd. Werknemers wisselen vaker van baan en u krijgt als werkgever steeds meer verantwoordelijkheden. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn relevanter dan ooit. En u wilt het beste voor uw werknemers. U weegt goede voorwaarden af tegen de kosten en u wilt uw risico’s zo goed mogelijk afdekken. Aegon begrijpt dit en heeft zakelijke oplossingen voor elk bedrijf. Samen met u en uw adviseur kijken we graag wat het beste bij uw situatie past.

Pensioenoplossingen

U wilt een collectieve pensioenregeling voor de werknemers van uw bedrijf. Aegon biedt een compleet pensioenassortiment. Van pensioenregelingen en aanvullende regelingen tot en met de mogelijkheid voor werknemers om zelf aanvullend pensioen op te bouwen. Met Aegon Persoonlijk Pensioen krijgen uw werknemers inzicht en overzicht in hun financiële situatie. Nu en later.

Lees meer

Collectieve Inkomensverzekeringen

Als uw werknemer langdurig ziek wordt of door ziekte minder kan werken, dan heeft dat veel gevolgen voor uw bedrijf. U bent verantwoordelijk voor de re-integratie van uw werknemer én de kosten van het verzuim. Daarnaast heeft uw werknemer minder inkomen. U wilt beide gevolgen opvangen? Dat kan bijvoorbeeld met onze oplossingen zoals het Aegon MKB Verzuimplan of het Aegon Gezond werkplan

Lees meer 

Fiscale en juridische pensioenvragen

Aegon Adfis. Dé specialist voor al uw fiscale en juridische pensioenvragen. Neem deel aan trainingen in de Aegon Adfis Academy of leg uw vragen direct voor aan één van de consultants.

Lees meer