Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Wat gebeurt er als ik bij de verkoop van mijn woning de hypotheek niet volledig af kan lossen?

Op het moment dat u de woning met verlies verkoopt ontstaat mogelijk een restschuld
Kunt u uit de verkoopopbrengst van uw woning uw hypotheek niet volledig aflossen? U heeft dan toestemming van Aegon nodig om de woning voor deze prijs te verkopen.

U heeft een hypotheek met NHG
Als u een lening heeft gesloten met Nationale Hypotheek Garantie dan kunt u mogelijk een beroep doen op deze garantie. Zij verwachten uw volledige medewerking aan de verkoop van de woning en de rente en premietermijnen blijft u maandelijks voldoen. Kijk voor meer informatie op www.nhg.nl

U heeft een hypotheek zonder NHG of komt niet in aanmerking voor kwijtschelding
Het tekort dat ontstaat bij de verkoop van de woning voldoet u uit eigen middelen of een krediet. U zorgt dat het tekort vóór de overdracht van uw woning op de rekening van de ingeschakelde notaris is bijgeschreven. Het is dus belangrijk op tijd een oplossing te vinden om het tekort aan te vullen. Lukt het niet om een oplossing te vinden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn er voor u om de situatie te bespreken en te komen tot een gezamenlijk passende oplossing. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 058 244 3362, of per mail via bijzonderbeheer@aegon.nl.