Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Beheerd Beleggen
Particulier Beleggen Past je geld laten beleggen door experts bij jou?

Past je geld laten beleggen door experts bij jou?

Steeds meer mensen laten een deel van hun geld beleggen. De experts doen dan het werk: zij passen je beleggingen aan als dat nodig is en spreiden risico’s.

Wil je weten of je geld laten beleggen ook iets voor jou is? Beantwoord dan vijf simpele vragen. Zo weet je binnen een minuut of dit bij je past. Check snel!

Ontdek of Aegon Beheerd Beleggen bij jou past. Je weet het binnen 1 minuut!

Dan past Aegon Beheerd Beleggen nog niet bij jou, maar we helpen je graag op weg

Je kent het wel, de wasmachine gaat ineens stuk of de APK van je auto valt duurder uit. Voor dit soort onverwachte uitgaven is het handig om altijd wat spaargeld achter de hand te hebben. Wij helpen je op weg met tips om te zorgen dat je voldoende geld voor een buffer hebt!
 

Bekijk onze tips   Maak afspraak met een adviseur

Dan past Aegon Beheerd Beleggen nog niet bij jou, maar we helpen je graag op weg

Je hebt voldoende geld in je spaarpot voor onverwachte uitgaven. Nu is het zaak om een extra buffer voor later op te bouwen. Maar waarom heb je eigenlijk geld voor later nodig? Bekijk onze blog met alle ins and outs.
 

Ontdek hoe je extra buffer voor later opbouwt   Maak afspraak met een adviseur

Dan past Aegon Beheerd Beleggen nog niet bij jou, maar we helpen je graag op weg

Je kan méér uit je geld halen als je je geld laat beleggen. Maar beleggen brengt andere en meer risico’s met zich mee dan sparen. Wil je weten wat deze risico’s precies zijn? Wij hebben de belangrijkste voor jou op een rij gezet.
 

Leer meer over de risico's   Maak afspraak met een adviseur

Dan past Aegon Beheerd Beleggen nog niet bij jou, maar we helpen je graag op weg

Het kan best onrustig zijn op de financiële markten. Als je je te veel door emotie laat leiden, kan je wakker liggen. Katja belegt en vertelt ons waarom zij wél rustig door kan slapen!
 

Lees het verhaal van Katja   Maak afspraak met een adviseur

Dan past Aegon Beheerd Beleggen nog niet bij jou, maar we helpen je graag op weg

Wat houdt je geld láten beleggen in? En wie zijn de experts die het werk voor jou doen? Jeroen Vetter, hoofd van het Investment Office bij Aegon, legt je uit waarom je geld laten beleggen écht niet zo spannend hoeft te zijn.
 

Lees het interview met Jeroen   Maak afspraak met een adviseur

Vijf keer ja? Dan kan Aegon Beheerd Beleggen interessant zijn voor jou!

Je geld laten beleggen bij Aegon kan interessant voor jou zijn! Met Aegon Beheerd Beleggen laat je je geld slim beleggen door onze experts. Jij hebt er geen omkijken naar maar op de lange termijn wél het resultaat van beleggen. Het resultaat is natuurlijk altijd afhankelijk van de schommelingen van de financiële markten.


Wil je meer informatie?
Lees dan meer over Aegon Beheerd Beleggen
 

Goed om te weten: Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. De waarde van jouw beleggingen kan schommelen. Je kunt (een deel van) jouw inleg kwijtraken. Beleg dan ook alleen met geld dat je een langere tijd niet nodig hebt. Alle informatie hierboven is informatief en is niet bedoeld als individueel advies.