Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Tijd om kasten uit te mesten én je geldzaken goed te regelen?

Particulier Goed met geld Tijd om kasten uit te mesten en je geldzaken goed te regelen?

Het zijn gekke tijden. We moeten allemaal wennen aan de nieuwe situatie door het coronavirus. En het ziet ernaar uit dat we voorlopig langer thuis moeten blijven. Volle agenda’s met concerten, etentjes en grote verjaardagen zijn tijdelijk van de baan. Begint het bij jou nu ook te kriebelen om je huis en kasten uit te mesten? Misschien een goed moment om meteen je financiële administratie aan te pakken. Op deze pagina vind je handige tips en financiële weetjes! Sterkte deze tijd. En weet dat we voor je klaarstaan als je ons nodig hebt.

Belastingaangifte fiksen

Wegens succes herhaald: de belastingaangifte. Er zijn niet veel mensen die ernaar uitkijken om dit financiële klusje te klaren. We helpen je met tips!

 1. Had je een bouwdepot in 2019 voor een verbouwing?
  Hypotheekexpert Hans geeft 5 slimme tips voor je belastingaangifte.
 2. Samenwonen en je belastingaangifte
  Dit wil je weten als je samenwoont en je belastingaangifte doet!

Het recept voor een snelle belastingaangifte

Alle ingrediënten die je nodig hebt voor je aangifte bij elkaar in een handige checklist. Vergeet je zelf niet een snufje geduld toe te voegen?

Bekijk de checklist belastingaangifte


Financieel overzicht geeft rust

Een financieel overzicht hebben, geeft rust! Voor veel mensen geen overbodige luxe in deze tijd. Bekijk daarvoor onderstaande tips.

 1. Huis al uitgemest? Denk je dan ook aan je financiële voorjaarsschoonmaak?
  In 6 stappen ook die financiële schoonmaak geregeld.
 2. Samen thuis met je lover? Speel het ‘financieel gelukkig kaartspel’
  Liefde is… ook samen over je financiën praten. Nu jullie toch vaker op de bank zitten, is de tijd hier misschien wél voor. En met dit kaartspel maak je het ook nog eens leuk!
 3. Ook je kids goed met geld maken?
  Je zit nu ook vaker thuis mét je kinderen. Koekjes bakken, voorlezen en blokken bouwen. Op zoek naar meer zoethouders? Wij hebben leuke manieren om ze goed met geld te maken.

Hoe sta jij er financieel voor: nu én later? Ontdek het met FinSnap!

FinSnap is een online tool die jou op een makkelijk manier inzicht én overzicht geeft in je financiële situatie nu. En het geeft je gelijk ook een doorkijkje naar de toekomst.

Ontdek hoe FinSnap werkt


Ben jij verzekering fit?

Het is slim om regelmatig te checken of je verzekeringen nog up-to-date zijn. Zeker bij veranderingen. En wie weet levert dit je nog een mooie besparing op! Drie tips om te besparen op je verzekeringen:

 1. Tip voor ouders: staan je kinderen nog op jouw polis, maar is dat niet meer de bedoeling? Bijvoorbeeld omdat al je kinderen zelf verzekeringen geregeld hebben. Vergeet dan niet om de gezinssamenstelling aan te passen. Dat scheelt premie! Bekijk wat er nog meer verandert als je kind 18 wordt.
 2. Tip voor mensen met een auto van 6 jaar of ouder: heb je een allriskdekking voor deze auto? Mogelijk past een minder ruime dekking inmiddels beter bij jou. Lees meer over welke autoverzekering het beste bij jou past.
 3. Tip voor mensen die gaan samenwonen: werp samen een blik op jullie verzekeringen. Door het aanpassen en samenvoegen van verzekeringen kun je behoorlijk wat besparen. Check alle bespaartips!

Veranderingen? Doe de Verzekering Fit-Check!

Van je huis tot spullen: check snel of jouw verzekeringen up-to-date zijn. Dan ben je altijd goed verzekerd. Dat geeft rust!

Download de Verzekering Fit-Check


Verwacht je betalingsproblemen? Laat het ons weten!

Heeft de coronacrisis gevolgen voor jouw inkomen? Weet dat we graag met je mee denken als je daardoor je lasten niet kunt betalen, zoals je hypotheek of de premie van verzekeringen. Vertel het ons direct als jij denkt dat je het financieel niet voor elkaar kunt boksen. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Financieel advies nodig?

Bij sommige financiële klussen kan je goed advies gebruiken. Jouw adviseur helpt je graag! De contactgegevens van jouw adviseur vind je in Mijn Aegon. Zie je geen adviseur staan? Dan kan je een onafhankelijk adviseur zoeken.