Wakker een haardvuurtje aan voor een ander

Een lopend vuurtje: het verhaal van Patrick

Geldfit geeft tips en informatie over geldzaken en passend advies voor mensen in financiële nood. Bijvoorbeeld Patrick. Na een scheiding raakte hij in financiële problemen. Dankzij hulp van familie, vrienden en Geldfit zo is het hem gelukt om zijn financiële situatie meer onder controle te krijgen. Hij deelt zijn persoonlijke verhaal in deze video.

Deel deze actie

Hoe meer mensen meedoen, hoe sneller we ons doel van 65.000 euro bereiken. Dus zeg het voort én deel deze actie met je vrienden. 

Deel via Facebook

23.802 van de 65.000

Het doel is om 65.000 vuurtjes aan te wakkeren. Ieder aangewakkerd haardvuurtje is 1 euro waard. Dus help mee en zet 'm aan!

Voor het laatst bijgewerkt op 2 januari om 16.00

Extra doneren

Wil je meer doen dan een digitaal vuurtje aanwakkeren? Dat kan! Op de website van Geldfit kun je ook zelf doneren. 

Doneer hier aan Geldfit
Image
Kosten gemiddeld aansprakelijkheidsverzekering

Hoe besteedt Geldfit de donatie?

Geldfit zorgt ervoor dat mensen die door de torenhoge energieprijzen hun rekeningen niet meer kunnen betalen, terechtkomen bij passende hulp. Dat deden ze natuurlijk al. Maar met de huidige energiecrisis is er méér dan ooit hulp en steun nodig. Daar levert onze donatie een belangrijke bijdrage aan.  

Zorgen over je energierekening?

Geldfit denkt met je mee. Je krijgt een passend advies of Geldfit brengt je in contact met een persoon die met jou meedenkt. Op geldfit.nl/energie vind je tips en organisaties in de buurt die je kunnen helpen. 

Image
Wakker een vuurtje aan voor een ander

Méér dan een kwart van de Nederlanders kiest deze winter voor brandgevaarlijke warmte-oplossingen

Onderzoek laat zien dat méér dan een kwart van de Nederlanders deze winter alternatieve oplossingen gebruikt om warm te blijven. Hierdoor kunnen brandgevaarlijke situaties ontstaan. Liever voorkomen we dit. Met deze actie willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen er warm bij kunnen zitten. Op een brandveilige manier.

Image
Rookmelder

Rookmelderplicht sinds juli 2022

Rookmelders fleuren je woning niet bepaald op. Toch redden ze letterlijk levens en voorkomen ze brandschade. Daarnaast is het sinds juli 2022 ook nog eens wettelijk verplicht om op elke woonlaag een rookmelder te hebben. Doen dus! 

 

Denk vooruit: zo voorkom je brand

Wist je dat er jaarlijks ruim 60.000 woningbranden zijn? Dat zijn er ruim 160 per dag! In deze video leggen we uit wat de voornaamste oorzaken zijn van een woningbrand, waarom een rookmelder belangrijk is en hoe je jezelf nog meer kunt voorbereiden op een mogelijke brand.

Lees meer over hoe je jezelf en dierbaren beschermt tegen brand

Ook interessant

Image
Woningbrand

Preventietips Brand

Een brand kan door iets ‘kleins’ ontstaan. Neem een verhitte powerbank of een vlam in de pan. Ieder jaar krijgt de brandweer duizenden meldingen van een brand in een woning. Het kán ook jou overkomen. Liever voorkomen? Maak je huis brandveilig met onze vooruitdenktips!

Lees meer
Image
vrouw en zonnepaneel

Zet een duurzame eerste stap samen met het Nationaal Warmtefonds

Huiseigenaren opgelet! Ontdek de mogelijkheden van een Energiebespaarlening bij het Nationaal Warmtefonds van de overheid. Mensen met een kleine beurs betalen geen rente.

Lees verder
Image
administratie aan tafel

De toekomst van de energie: wat staat ons nog te wachten?

Jan Willem Zwang is al jaren werkzaam binnen de energiebranche. Hij geeft advies, trainingen en lezingen over ontwikkelingen en innovaties in de energiemarkt en is inmiddels uitgegroeid tot een ware energietrendwatcher. Kortom, dé aangewezen persoon om mee in gesprek te gaan over de huidige energiecrisis en de toekomst van de energie. 

Lees ons blog

Veelgestelde vragen

Usabilla Feedback