Wat zijn jouw plannen?

Nu woon je lekker. Maar hoe zit dat over een paar jaar? Okee, de mancave is zo tot een kinderkamer omgetoverd. Maar ineens blijken het twee kinderen te zijn. En dan? Of misschien hebben je kinderen het nest al verlaten. En zijn die extra slaapkamers vooral veel extra stofzuigen.

Wat je woonwens ook gaat worden: wij hebben er een oplossing voor. Een startershypotheek, bouwdepot of advies en hulp bij het oversluiten van je huidige hypotheek naar Aegon. Wij helpen je erbij. Want wie vooruitdenkt, laat zich niet verrassen.

Ons nieuwe adres is...

Of je verhuizen nou geweldig vindt of niet: Nederlanders doen het gemiddeld zo’n 7 keer in hun leven. Gelukkig hebben wij er heel wat ervaring mee. Dus of het nou je eerste huis koopt of je laatste: wij hebben er de juiste hypotheek voor. Trouwens, ook zonder verhuizen kan je bij ons terecht. Je hypotheek naar Aegon oversluiten is ook altijd een mogelijkheid.

Image
Jonge vrouw in haar eerste huis

Ik wil mijn eerste huis kopen

Wat leuk en spannend. Er komt heel wat kijken bij het kopen van je eerste huis. Van zoeken en bieden tot de overdracht bij de notaris en daarna: wij hebben het allemaal voor jou op een rijtje gezet in ons Stappenplan voor Starters.

Bekijk ons stappenplan
Image
Huis bezichtigen

Ik wil een ander huis kopen

Klaar met je schreeuwerige keuken? Of met de schreeuwerige buren. Wij weten waar je op moet letten als je een ander huis wilt kopen. Van je hypotheek meenemen tot het voorkomen van een restschuld. Kijk vooruit met ons Stappenplan voor Doorstromers.

Bekijk ons stappenplan
Image
In de voortuin zitten

Ik wil mijn hypotheek oversluiten

Geen verhuisplannen? Met een lage rente kan het een slimme zet zijn om je hypotheek eens onder de loep te nemen. Oversluiten naar een Aegon-hypotheek kan je geld schelen. Hoe je dit doet lees je in ons Stappenplan voor Oversluiters.

Bekijk ons stappenplan

Neem contact op met een adviseur

Onafhankelijke advies

Je krijgt onafhankelijk advies van een adviseur bij jou in de buurt. Deze vergelijkt meerdere aanbieders voor je. In de meeste gevallen is dit vrijblijvend.

Zoek een adviseur

Advies van Aegon

Kies nu voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur van Aegon. Dat kan telefonisch, maar natuurlijk ook via videochat.

Maak een afspraak