Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Denk vooruit over je Aegon-hypotheek

Klein meisje geeft planten water
Particulier Hypotheek Vooruitdenken Hypotheken

Nu woon je lekker. Maar hoe zit dat over een paar jaar? Okee, de mancave is zo tot een kinderkamer omgetoverd. Maar ineens blijken het twee kinderen te zijn. En dan? Of misschien hebben je kinderen het nest al verlaten. En zijn die extra slaapkamers vooral veel extra stofzuigen.

Wat je woonwens ook gaat worden: wij hebben er een oplossing voor. Een startershypotheek, bouwdepot of advies en hulp bij het oversluiten van je huidige hypotheek naar Aegon. Wij helpen je erbij. Want wie vooruitdenkt, laat zich niet verrassen.

Wat zijn jouw plannen?

De toekomst kan er zomaar anders uitzien. En daar hoef je niet eens voor te verhuizen. Een kleine verbouwing kan al een groot verschil maken. En besluit je toch een verdieping met dakkapel toe te voegen of de binnenboel he-le-maal om te gooien? Dan hebben we daar ook een oplossing voor! Wat zijn jouw plannen?

Verbouwen

Ik wil mijn huis verbouwen

Een nieuw huis zonder verhuizen. Dat kan! Bouw je woonwensen tot werkelijkheid.

Duurzaam depot

Ik wil mijn huis verduurzamen

Energiezuinig investeren kan je een hoop geld besparen. Weten hoe?

Ik wil mijn maandlasten verlagen

Ruimer leven? Check wat extra aflossen voor jouw maandlasten kan betekenen.

Ons nieuwe adres is...

Of je verhuizen nou geweldig vindt of niet: Nederlanders doen het gemiddeld zo’n 7 keer in hun leven. Gelukkig hebben wij er heel wat ervaring mee. Dus of het nou je eerste huis koopt of je laatste: wij hebben er de juiste hypotheek voor. Trouwens, ook zonder verhuizen kan je bij ons terecht. Je hypotheek naar Aegon oversluiten is ook altijd een mogelijkheid.

Ik wil mijn eerste huis kopen
Ik wil een ander huis kopen
Ik wil mijn hypotheek oversluiten
Hypotheekadviseur

Maak nu de beste keus voor later

Een onafhankelijk adviseur kijkt naar jouw persoonlijke financiële situatie en wensen. Uit vele aanbieders adviseren zij een hypotheekproduct of financiële dienst die beste op jouw situatie aansluit. Niet alleen voor nu, maar ook met een oog op de toekomst. Met dit advies kun je erop vertrouwen dat je – zelf - altijd de beste keuze maakt.

Neem contact op met een adviseur

Onafhankelijke advies

Je krijgt onafhankelijk advies van een adviseur bij jou in de buurt. Deze vergelijkt meerdere aanbieders voor je. In de meeste gevallen is dit vrijblijvend.

Zoek een adviseur

Advies van Aegon

Kies nu voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur van Aegon. Dat kan telefonisch, maar natuurlijk ook via videochat.

Maak een afspraak