Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Denk vooruit. Denk Aegon.

Aegon vooruitdenken
Particulier Vooruitdenken

Verhuizen, verbouwen of verduurzamen?

Ineens vind je je droomhuis en verhuis je naar een andere plek. Of je huis blijkt toe aan een verbouwing of verduurzaming. Het leven gaat alle kanten op en een goede voorbereiding is daarom essentieel. Je woonmogelijkheden voor straks, beginnen namelijk met slimme keuzes die je nu maakt. Bij Aegon noemen  we dat 'vooruitdenken' en daar helpen we je graag bij. Voor je hypotheek en (woon)verzekeringen.

Zo denkt Aegon met je mee vooruit

Verhuizen

Een nieuwe stek?

Je hebt een nieuw huis op het oog. Spannend! Er komt veel kijken bij de koop van een woning. Denk vooruit en bereid je goed voor met onze flinke (verhuis)dosis aan tips.

Alles over verhuizen

verbouwen

Je huis op de schop

Soms past je huis niet meer bij je woonwensen. Je mist een thuiswerkplek of extra kamer. Ga je verbouwen? Kom niet voor verrassingen te staan en bereid je woonplannen goed voor.

Alles over verbouwen

verduurzamen

Een duurzaam huis

Een groen huis is een fijn thuis. Misschien denk je aan extra isolatie of zonnepanelen op je dak. Maak nu slimme groene keuzes voor straks en lees onze tips over het verduurzamen van jouw huis.

Alles over verduurzamen

    

Lopen jouw woondromen zoals gepland? 

We weten allemaal dat het leven niet loopt zoals gepland. En dat hoeft ook niet. Het draait om kleine keuzes en grote afslagen, en plotselinge gebeurtenissen die alles weer overhoopgooien. Je vindt je droomhuis en ineens ga je verhuizen. Of er komt toch nog een kleine bij waardoor je halsoverkop gaat verbouwen.

Hoe plots dingen ook gebeuren, je kunt je erop voorbereiden. Door nu al slimme (financiële) woonkeuzes te maken waardoor je later comfortabel en duurzaam woont. Denk vooruit. Denk Aegon.
 

Onze producten

Hypotheken
Slimme keuzes maken voor jouw ideale woonsituatie, begint met vooruitdenken over je woonlasten.
Verzekeren
Wie vooruitdenkt en een goede verzekering afsluit, laat zich niet verrassen.
Advies
Ga in gesprek met een adviseur en denk samen vooruit over jouw geldzaken nu en straks.