Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Vooruitdenken

Het leven gaat alle kanten op. Juist daarom is het belangrijk om je zo goed mogelijk voor te bereiden en nu al rekening te houden met financiële kansen én tegenslagen. Want je mogelijkheden voor straks beginnen met slimme keuzes nu. Of het nu gaat om je hypotheek, verzekeringen of pensioen. Wij noemen dat ‘vooruitdenken’ en daar helpen we je graag bij. Zo kun jij je geldzaken goed regelen.

Zo denkt Aegon met je mee vooruit

Later Aegon

Weten hoe je ervoor staat?

Plotseling zonder baan. Of eerder met pensioen? FinSnap helpt inzicht krijgen in geldzaken voor nu en straks. Ga gratis in gesprek met een adviseur of start zelf met FinSnap. Hoe?

Huis kopen? Check deze tips! 

Wees goed voorbereid op de grootste aankoop van je leven. Van bieden tot de overdracht en alles daartussen in: wij hebben tips en informatie. Speciaal voor jou!

Goed verzekerd Aegon

Verandering = verzekering checken

Verhuizen, een kindje of nieuwe spullen? Juist bij veranderingen is het slim om je woonverzekeringen te checken. Zijn ze nog up-to-date, niets vergeten? 


Heb jij je woonzaken goed geregeld?

Hypotheken

Misschien heb je een nieuwe woning op het oog. Of wil je je bestaande hypotheek oversluiten. Wij helpen je graag op weg om de juiste keuze voor jouw toekomst te maken.

Verzekeren

Of je nu thuis op de bank zit of onderweg bent. Schade kan jou - of je partner en kinderen - altijd overkomen. Denk aan brand, storm of een ongeval. Met onze verzekeringen ben je goed voorbereid. Welke dekkingen passen bij jou?

Slimme werkgevers denken ook vooruit

Inkomensverzekeringen

Natuurlijk word je liever niet ziek. En werknemers ook niet. Toch kan het voorkomen dat jij of een werknemer langere tijd uitvalt.

Naar onze inkomensverzekeringen

Pensioenen

Er ligt een nieuw pensioenakkoord op tafel. Veel werkgevers vragen zich nu af: moet ik daar al iets mee? Het antwoord is een simpel ‘ja’.

Naar onze pensioenen

Vooruitdenken met een adviseur?

Wil je graag onafhankelijk advies voor jouw geldzaken? Zoek een adviseur bij jou in de buurt.

Vind een adviseur

Als het financieel even tegenzit...

Het coronavirus brengt voor veel mensen plotselinge veranderingen met zich mee. Kun jij hierdoor je vaste lasten niet betalen, zoals je hypotheek en de premie van je verzekering? Neem dan direct contact met ons op. We begrijpen dat dit lastig is. Maar je staat er niet alleen voor. Samen zorgen we voor een passende oplossing.

 

Vertel mij meer hierover

Blogs

Hoe sta jij er financieel voor: nu én later? Ontdek het met FinSnap!

Het leven zit vol aangename en minder aangename verrassingen. Is jouw portemonnee daarop voorbereid? Moeilijke vraag. Dat snappen we. Het antwoord krijg je gemakkelijk en snel met FinSnap. Dé tool om inzicht en overzicht te krijgen in je financiële situatie. Dankzij FinSnap weet je snel hoe je geldzaken ervoor staan, maar ook hoe de inhoud van je portemonnee er later uitziet. 

5 vragen over je huisdierenverzekering

Oef, je nieuwsgierige kat keek nét te ver over het randje. Pootje gebroken. Of je trouwe viervoeter is ziek. Misschien vraag je het je af: heb je dan wat aan een huisdierenverzekering? We stellen 5 van die vooruitdenkvragen aan Richard Buijs, verzekeringsspecialist bij Aegon. Want wie goed is voorbereid, laat zich niet verrassen!

Binnen 10 jaar van je hypotheek af? Het kan echt.

Zulke lage woonlasten dat je er eigenlijk niet voor hoeft te werken. Hoe lekker is dat? Je kunt misschien zelfs eerder stoppen met werken. Als je je afvraagt wie toch die mensen zijn die voor hun 50ste met pensioen gaan? Dan heb je hier 4 tips om er zelf ook één te worden.