Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Je wilt een ander huis kopen

Particulier Hypotheek Je wilt een ander huis kopen

Denk je erover een ander huis te kopen? De gemiddelde Nederlander verhuist zo om de 7 jaar. Er kunnen een hoop dingen veranderd zijn sinds je laatste aankoop-avontuur. Daarom is het goed om vooruit te denken. Kan je bijvoorbeeld je huidige hypotheek meenemen? En hoe zit het met overwaarde of – laten we hopen van niet - een restschuld? Veranderingen zitten in een klein hoekje. Heb je vragen over financiële zaken die de hoek om komen zeilen bij het kopen van een ander huis? Dan helpen wij je graag op weg!

Spreek een specialist. Gratis!

Weten wat je mogelijkheden zijn? Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan met een adviseur.

Maak een afspraak

Ander huis op het oog?

Klaar met die schreeuwerige badkamer. Of met je schreeuwerige buren? Wat je reden ook is om te verhuizen: het is een heel gedoe! Gelukkig zijn wij er om het je makkelijker te maken. We helpen je helaas niet met dozen slepen. Maar wel met handige informatie, checklists en deskundig financieel advies van onze adviseurs. Bekijk hier bijvoorbeeld ons stappenplan:

Bereken hoeveel je kunt lenen

Bereken hoeveel je kunt lenen

Check je maximale hypotheek. Houd ook rekening met een eventuele overwaarde of restschuld. Zo voorkom je verrassingen.

Bekijk de hypotheekrente

Bekijk de hypotheekrente

Hoeveel rente je betaalt, hangt af van de actuele hypotheekrente, je tariefklasse en of je al klant bij Aegon bent.

Stap 3 - gesprek met adviseur

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Bereid je goed voor met deskundig advies. Plan een gratis oriëntatiegesprek met een adviseur.

Bod uitbrengen en huis kopen

Bod uitbrengen en huis kopen

Denk bij het bieden ook aan de kosten voor het verbouwen of verduurzamen van je nieuwe woning.

Oude huis nog niet verkocht

Oude huis nog niet verkocht?

Maar wel zeker van overwaarde? Dan biedt een overbruggingslening mogelijkheden. Kan je toch van je nieuwe huis genieten.

Hypotheek in orde maken

Hypotheek in orde maken

Droomhuis in the pocket? Regel gelijk je hypotheek. Maak een afspraak met een hypotheekadviseur.

Nu de geldzaken nog

Je hebt je nieuwe huis gevonden. Nu de financiën nog. Weet je al welke hypotheeksoort het beste bij jouw situatie past? Heb je extra geld nodig? Voor een verbouwing of duurzame aanpassingen zoals zonnepanelen, een warmtepomp of een groen dak. En ben je verplicht je overwaarde in je nieuwe huis te steken? Allemaal dingen waar je over na moet denken. Dat hoef je niet alleen te doen! Onze adviseurs denken graag met je mee. Berekening nodig? Geen probleem! Advies over jouw specifieke situatie of probleem en hoe wij dit voor je kunnen fixen? Kom maar op! Wij denken met je mee én vooruit zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Een nieuwe hypotheek aanvragen

Waar moet je rekening mee houden bij het aanvragen van een nieuwe hypotheek? Gelukkig weten wij daar alles van. En deze kennis delen we graag met jou! Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Maximale hypotheek berekenen
Overwaarde gebruiken
Restschuld. Wat nu?
Verbouwen of verduurzamen
Je huis nog niet verkocht...

Welke hypotheek past bij mij?

Dat is een van de meest gestelde vragen aan ons. Wil je weten welke vormen hypotheken er zijn? Bekijk dan de hypotheekvergelijkingspagina. Zo weet je precies waar je aan toe bent! 

Hoeveel rente ga ik betalen?

Jong stel bekijkt huis

Actuele hypotheekrente

Van vaste tot variabele rentetarieven. En voor hypotheken met of zonder NHG. Op deze pagina staan alle rentetarieven overzichtelijk bij elkaar.

Oude man in tuin

Automatische rentedaling

De tariefklasse bepaalt de hoogte van je hypotheekrente. Wordt je tariefklasse lager? Dan daalt de rente van je hypotheek vaak mee. Dit passen we automatisch aan.

Ik heb al een hypotheek bij Aegon

Is de hypotheekrente van je huidige hypotheek lager dan de actuele rente? Dan kan het slim zijn om je hypotheek mee te nemen.