Vooruitdenken

Financiële Kraamlijst

  • Kinderbijslag berekenen
  •  Kinderopvangtoeslag berekenen
  •  Verzekeringen controleren 
Download de Checklist
Image
Vooruitdenken financiële kraamlijst

Kindje op komst? Start met vooruitdenken

Je bent vast druk met van alles regelen voor de baby. Als je dan toch lekker bezig bent, denk dan vooruit en download de Financiële Kraamlijst. Je leest per trimester wat je moet regelen voor de baby. Hoe ver je ook bent in de zwangerschap, check even het gedeelte - na de geboorte. Door vooruit te denken, maak je nu alvast slimme keuzes voor straks.

Hypotheken

Baby op komst en ruimte te kort? Het financieren van je verbouwing hoeft geen gedoe te zijn. Bekijk de mogelijkheden nu, zodat je straks niet voor verrassingen staat.

Meer over hypotheken

Verzekeren

Naast het inrichten van de kinderkamer, is het óók belangrijk om je kindje op tijd mee te verzekeren. Hoe je dat doet? Bekijk onze checklist. Dan ben je goed voorbereid op straks.
Meer over verzekeren

Advies

Vooruitdenken met een adviseur? Wil je graag onafhankelijk advies voor jouw geldzaken? Zoek een adviseur bij jou in de buurt.
Zoek een adviseur

Bekijk ook

Image
Vooruitdenken kraamlijst voogd

“Mijn alarmbel ging af bij een voogd benoemen”

Kindje op komst. Je bent vast druk met van alles kopen en regelen voor de baby. En als je dan toch lekker bezig bent, pak de financiële kraamlijst er ook even bij. Hiermee zie je welke slimme keuzes je nu alvast maakt voor de kleine straks. Vooruitdenken noemen we dat. Deze moeders in spe namen de checklist door. En die hadden nog niet gedacht aan….

Lees verder
Image
Vooruitdenken stoppen met werken

Toekomstplan: wat kost een tweede kindje?

Plannen maken doen we allemaal. Van wat je eet vanavond tot je volgende reis. Een plan voor je geldzaken, dat is andere koek. Aegon's blogster Leonie duikt in de wereld van financieel vooruitdenken. Want het leven gaat alle kanten op en daar wil ze op voorbereid zijn. Ook als het gaat over.... een tweede kindje. 

Lees verder