Ben ik verzekerd als ik plotseling naar een (tand)arts moet op vakantie?

Met de dekking Geneeskundige kosten ben je verzekerd tegen onvoorziene (tand)arts kosten op reis door een ziekte, ongeval of aandoening. Kosten die je zorgverzekering niet of gedeeltelijk vergoedt. Bij de Aegon Doorlopende Reisverzekering met basisdekking ben je niet standaard verzekerd voor Geneeskundige kosten, dit is een aanvullende dekking. Op je polisblad lees je of je deze dekking hebt meeverzekerd. Bij de allriskdekking ben je hier standaard voor verzekerd. 

In het buitenland ben je verzekerd voor: 
 BasisAllrisk
de noodzakelijke kosten voor bezoek aan de dokter en/of ziekenhuis na een onvoorziene gebeurtenisVerzekerdVerzekerd
de kosten voor krukken, een rolstoel en protheses door een ongeval tot maximaal€ 150,- € 250,- 
tandartskosten door een ongeval of tandartskosten bij spoedeisende hulp tot maximaal€ 150,- € 250,- 
medisch noodzakelijk vervoer naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, de noodzakelijke kosten voor een taxi, ambulance of een ambulancevliegtuigVerzekerdVerzekerd
Goed om te weten:
  • Om voor een vergoeding in aanmerking te komen, heb je toestemming nodig van Aegon Schade Service. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +3188 344 00 000. Wij staan 24 uur per dag voor je klaar.
  • Je zorgverzekeraar biedt als eerste dekking. Biedt je zorgverzekering géén of gedeeltelijk dekking? Declareer de kosten dan bij ons via Schade melden en declareren. Om je declaratie in behandeling te kunnen nemen, hebben wij de bevestiging van je zorgverzekering en een kopie van de originele rekeningen nodig.