Regel jouw verhuizing

Dozen inpakken, een verhuisbus regelen en nieuwe meubels bestellen: bij een verhuizing komt veel kijken. Vergeet niet om ook je verhuizing door te geven aan ons. En verandert door de verhuizing ook je woon- of privésituatie, bijvoorbeeld doordat je gaat scheiden? Laat dit dan ook aan ons weten. Wij zorgen ervoor dat je Aegon producten op je nieuwe adres up-to-date zijn.

Image
Aegon 6 stappen

Verandert je adres?

Via Mijn Aegon geef je je nieuwe adres aan ons door. Heb je een inboedelverzekering, opstalverzekering of Woon- & VrijeTijdpakket bij ons afgesloten en ga je verhuizen? Dan is hier een specifiek formulier voor beschikbaar. Zo blijf je ook goed verzekerd op je nieuwe adres.

Wijzig je adres
Image
Opstalverzekering

Verandert je woonsituatie of privésituatie?

Een nieuwe woonsituatie of nieuwe privésituatie kan ervoor zorgen dat je financiën veranderen. Bij een verhuizing van een huurwoning naar een koopwoning heb je bijvoorbeeld andere verzekeringen nodig. En als je partner en jij uit elkaar gaan, moeten er afspraken worden gemaakt over het gezamenlijk vermogen.

Misschien ook interessant voor jou

Wijzig je nieuwe e-mailadres in Mijn Aegon
Het wijzigen van het e-mailadres kan via Mijn Aegon. Als je bent ingelogd kies dan de optie  'Gegevens' en vervolgens 'Wijzigen' bij E-mail/Gebruikersnaam. Je krijgt dan op je nieuwe e-mailadres een code toegestuurd. Die code vul je in en is hiermee je wijziging doorgevoerd in Mijn Aegon. Je logt dan de volgende keer in met je nieuwe e-mailadres. Jouw gebruikersnaam is dan ook automatisch aangepast. Dit is je nieuwe e-mailadres. 

Heb je nog geen Mijn Aegon-account?
Maak dan eenvoudig via iDIN in vijf minuten een account aan met onze pagina: Maak een Mijn Aegon account aan
*Heeft je telefoonnummer geen groen vinkje? Verifieer dan eerst jouw telefoonnummer met een code die je per brief ontvangt.

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een Mijn Aegon account? Bekijk dan de pagina Mijn Aegon-account aanmaken via iDIN.
 
Wijzig je telefoonnummer binnen Mijn Aegon
Wanneer je een Mijn Aegon account hebt en je telefoonnummer wijzigt, dan kun je dat zelf doen in Mijn Aegon.
 
Geen toegang meer tot Mijn Aegon
Kan je niet meer in Mijn Aegon komen omdat jouw telefoonnummer is gewijzigd? Op de pagina Telefoonnummer aanpassen lees je wat je het beste kunt doen om weer binnen jouw Aegon account in te loggen.
Usabilla Feedback