Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Financieel advies

Koppel met adviseur om tafel
Particulier Financieel advies

We leven in het tijdperk van ‘zelf doen’. Maar veel mensen hebben op bepaalde momenten in hun leven financieel advies nodig. Hoe kom je er achter wat je adviesbehoeften zijn? En wanneer weet je dat het tijd is om een ​​adviseur te zoeken? Aegon gaat je daarbij helpen.

Grote financiële beslissing? Dan is advies van onschatbare waarde

Het (ver)kopen van een huis of het plannen van je pensioen kan zeldzaam of zelfs eenmalig zijn. Daarom zul je misschien weinig ervaring hebben met keuzes waarbij grote bedragen een rol spelen. Natuurlijk kan je informatie opvragen bij vrienden en familie, of online. Maar wil je advies van een ervaren professional? Dan kom je toch bij een financieel adviseur uit.

Koppel stapt hun nieuwe huis binnen

Wanneer heb ik een financieel adviseur nodig?

Er zijn genoeg momenten in het leven waar advies een groot verschil kan maken. De één meer voor de hand liggend dan de ander. De meeste mensen die contact opnemen met een adviseur, doen dit wanneer ze in één of meer van de volgende situaties komen:

  • Huis (ver)kopen
  • Pensioen opzetten / plannen maken
  • Investeren
  • Trouwen / een gezin starten
  • Een bedrijf starten of runnen
  • Inkomen opnemen als je met pensioen gaat
  • Scheiden
  • Overlijden

Andere redenen voor financieel advies zijn: elke situatie waarin je mogelijk een financieel product moet afsluiten. Zoals een hypotheek, overlijdensrisicoverzekering of beleggen.

Hoe kan een financieel adviseur mij helpen?

Aegon denkt vooruit. En we helpen jou daar graag bij. Een financieel adviseur kan veel meer doen dan je vertellen waar je je geld in kunt investeren. Het hele punt van advies is om jouw geld voor je te laten werken zodat je je toekomstplannen werkelijkheid kunt maken. Een goede adviseur zal dus je persoonlijke omstandigheden als geheel bekijken. Van je situatie nu tot je toekomst op middellange en lange termijn. Een adviseur helpt je beslissen wat voor jou de beste keuze voor een gezonde financiële toekomst is.

Waar wil je advies over?

Hypotheken
Pensioenen
Vrijkomende lijfrente
Overlijdensrisico
Arbeidsongeschiktheid