Regel jouw verhuizing

Dozen inpakken, een verhuisbus regelen en nieuwe meubels bestellen: bij een verhuizing komt veel kijken. Vergeet niet om ook je verhuizing door te geven aan ons. En verandert door de verhuizing ook je woon- of privésituatie, bijvoorbeeld doordat je gaat scheiden? Laat dit dan ook aan ons weten. Wij zorgen ervoor dat je Aegon producten op je nieuwe adres up-to-date zijn.

Image
Aegon 6 stappen

Verandert je adres?

Via Mijn Aegon geef je je nieuwe adres aan ons door. Heb je een inboedelverzekering, opstalverzekering of Woon- & VrijeTijdpakket bij ons afgesloten en ga je verhuizen? Dan is hier een specifiek formulier voor beschikbaar. Zo blijf je ook goed verzekerd op je nieuwe adres.

Wijzig je adres
Image
Opstalverzekering

Verandert je woonsituatie of privésituatie?

Een nieuwe woonsituatie of nieuwe privésituatie kan ervoor zorgen dat je financiën veranderen. Bij een verhuizing van een huurwoning naar een koopwoning heb je bijvoorbeeld andere verzekeringen nodig. En als je partner en jij uit elkaar gaan, moeten er afspraken worden gemaakt over het gezamenlijk vermogen.

Misschien ook interessant voor jou

U geeft uw e-mailadres door of wijzigt uw e-mailadres in Mijn Aegon of de Mijn Aegon app
U doet dit als u bent ingelogd via de optie “Gegevens”. U kunt hier ook andere persoonsgegevens bekijken en wijzigen, bijvoorbeeld uw adres of gebruikersnaam.  

Als u uw e-mailadres zelf toevoegt of wijzigt in deze beveiligde omgeving weten wij zeker dat de juiste persoon dit doet
U ontvangt van ons hiervoor ook een sms met een controlecode.* Uw e-mailadres wordt zo 'geverifieerd. Hierdoor kan dit e-mailadres in de toekomst gebruikt worden ter controle voor het doorgeven van wijzigingen en gegevens. Zo voorkomt u misbruik van uw gegevens en uw Mijn Aegon-account. 
 
Heeft u nog geen Mijn Aegon-account?
Maak dan eenvoudig via iDIN in vijf minuten een account aan met onze pagina: Maak een Mijn Aegon account aan.

*Heeft uw telefoonnummer geen groen vinkje? Dan verifieert u eerst uw telefoonnummer met een code die u per brief ontvangt.
Je wijzigt je telefoonnummer in Mijn Aegon
Dit doe je bij Mijn gegevens.

Nog geen account? Maak deze dan nu aan: Account aanmaken.
Usabilla Feedback