Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Betaalachterstand op je verzekering

Betaalachterstand op je verzekering

Het betalen van jouw rekeningen is een belangrijke financiële verplichting. Veranderingen in jouw persoonlijke situatie kunnen zorgen voor minder inkomsten. Denk aan het verlies van uw baan, een onverwachte ziekte of een overlijden binnen het gezin. Dan kan jouw financiële ruimte onvoldoende zijn om rekeningen te kunnen betalen. We leggen je graag uit wat je dan kan doen.

Wij staan altijd voor je klaar

Zelf aan de slag

  • Neem bij betalingsproblemen contact met ons op

Een betaalachterstand of schulden: het kan iedereen overkomen. Rekeningen kunnen zich opstapelen en voor je het weet heb je een achterstand of loopt deze alleen maar op. Dan is het belangrijk om op tijd contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Wij staan voor je klaar en helpen je graag.

  • Betalen via automatische incasso

Door te kiezen voor betalen via automatische incasso betaal je op tijd en voorkom je aanmaningen. Via het machtigingsformulier geef je ons toestemming om nota's automatisch van jouw rekening af te schrijven. Hierdoor hoef je zelf niets meer te doen en heb je geen omkijken meer naar jouw betalingen.  

  • Spaar elke maand automatisch een bedrag op je spaarrekening

Zo spaart je langzaam maar zeker voor een buffer. Ben je benieuwd hoeveel je maandelijks kunt sparen? Op de website van NIBUD staat de NIBUD BufferBerekenaar. Deze tool berekent de buffer, jouw reservepotje om onverwachte, grotere, noodzakelijke uitgaven direct te kunnen betalen. Zoals het vervangen van kapotte apparaten of reparaties aan jouw auto.

Tips van onze budgetcoaches

Je kunt al besparen door toepassing van een aantal simpele maatregelen. Lees de bespaartips van onze budgetcoaches en begin direct met besparen.

Handig om te weten

  • In Mijn Aegon vind je alle informatie over jouw maandlasten. Bekijk jouw betalingen in Mijn Aegon zoals de precieze bedragen en de datum waarop wij de betalingen afschrijven van jouw rekening.
  • Het online budgetformulier helpt om jouw inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten. Zo krijg je overzicht in jouw financiële situatie en kun je bepalen wat jouw mogelijkheden zijn om te besparen.
  • Wij hebben een kasboekje beschikbaar dat je kostenloos bij ons kunt opvragen. Laat jouw gegevens achter en wij sturen je het kasboekje toe.
Heb je een ander rekeningnummer?