Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Nieuws Waardering van adviseurs zorgt voor winst Gouden Spreekbuis Hypotheekverstrekkers

Waardering van adviseurs zorgt voor winst Gouden Spreekbuis Hypotheekverstrekkers

23 oktober 2019

Eind september werden we genomineerd door Blauw Research voor de Gouden Spreekbuis 2019. Op 3 oktober koos de jury de winnaar tijdens het Mortgage Tech Event in Amsterdam. En…we hebben gewonnen! De lovende woorden van de jury waren:

“Aegon heeft als winnaar op het gebied van digitalisering enorme stappen gezet en het voortouw genomen om de hypotheekketen anders in te richten, zonder daarbij het menselijk aspect uit het oog te verliezen”.

Onderzoek Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers

Deze nominatie is onderdeel van het onderzoek Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers, die de prestaties van hypotheekverstrekkers monitort op gebied van bekendheid, imago, voorkeurspositie en dienstverlening onder hypotheekadviseurs. Op basis van de vooruitgang op de belangrijkste meetpunten, nomineert Blauw de drie verstrekkers die het op deze punten het best hebben gedaan. Dit jaar waren dat: Aegon, ABN AMRO en Obvion.

Kom maar op met die award…

Op het Mortgage Tech Event onderbouwden de verstrekkers waarom ze genomineerd waren en waarom ze de Gouden Spreekbuis 2019 horen te winnen. Dit deed Sibylla Bantema namens ons. Sibylla: “We hebben laten zien dat we niet alleen praten over digitalisering, maar ook in staat zijn dit toe te passen in de praktijk, waarbij we de menselijke maat niet uit het oog hebben verloren. Digitaal waar het kan, maar ook gewoon bereikbaar zijn voor moeilijkere vragen als daar de behoefte is. Dit tot grote tevredenheid van klant en Intermediair. Zo gebruiken we bij acceptatie IBM Watson en Ockto en hebben we onze adviseurs via het Aegon Intermediair Portal veel meer inzicht gegeven. Dit hebben we in samenwerking met intermediairs gedaan, waarbij zij aan hebben gegeven waar ze behoefte aan hebben. Ik ben er bijzonder trots op dat dit herkend en erkend wordt door onze adviseurs en klanten."

Vandaag luidde onze directeur Hypotheken, Sibylla Bantema, de beursgong. Zij had deze eer omdat Aegon de Gouden Spreekbuis 2019 voor beste hypotheekverstrekker heeft gewonnen! Wij kregen de onderscheiding dankzij onze digitalisering met de menselijke maat.