Levensbewijs

Ontvangt u pensioen van Aegon en woont u in het buitenland? Dan is het nodig dat u ieder jaar een levensbewijs aan Aegon verstrekt. Op deze pagina leggen wij in een paar eenvoudige stappen uit hoe u dit doet. Ook vindt u hier veelgestelde vragen en antwoorden over het levensbewijs.  

Image
mijn pensioen ontvangen in het buitenland
 • 1
  U ontvangt een brief van ons

  Bij de brief zit het formulier ‘Levensbewijs’ als bijlage. Als wij uw e-mailadres hebben dan sturen wij u ook een bericht via e-mail. U kunt dan ook zelf het formulier even downloaden en zelf uitprinten. Als u een e-mail heeft ontvangen dan krijgt u ook de brief per post, maar u hoeft het dan niet opnieuw in te sturen als u dit al heeft gedaan.

  Formulier "Levensbewijs" downloaden
 • 2
  Laat een officiële instantie het formulier ondertekenen

  U vult eerst zelf het formulier in. Daarna laat u het formulier ondertekenen door een officiële instantie. U kunt ook het getekende levensbewijs gebruiken die u voor een andere maatschappij heeft geregeld. Deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Onder een officiële instantie vallen een notaris of Nederlandse Consul, en plaatselijke overheden als gemeente en politie.

 • 3
  Stuur het PDF-document Levensbewijs bij voorkeur digitaal naar ons toe

  Nadat het formulier is getekend, scant u het formulier in. Daarna stuurt u het formulier naar ons via deze pagina. U ontvangt dan direct een ontvangstbevestiging. Deze digitale manier heeft onze voorkeur. Wij stellen het erg op prijs als u hieraan meewerkt. Voordeel voor u hierbij is dat u zeker weet dat wij uw formulier hebben ontvangen.

  Verstuurt u het toch liever per post? Stuur het formulier dan naar het volgende postadres:

  AEGON Levensverzekering N.V.

  Internationaal Antwoordnummer

  C.C.R.I. Numero 1879

  2509 VE The Hague