Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Levensbewijs

levensbewijs
Particulier Pensioen Levensbewijs

Ontvangt u pensioen van Aegon en woont u in het buitenland? Dan is het nodig dat u ieder jaar een levensbewijs aan Aegon verstrekt. Op deze pagina leggen wij in een paar eenvoudige stappen uit hoe u dit doet. Ook vindt u hier veelgestelde vragen en antwoorden over het levensbewijs.  

Stap 1. U ontvangt een brief van ons

Bij de brief zit het formulier ‘Levensbewijs’ als bijlage. Als wij uw e-mailadres hebben dan sturen wij u ook een bericht via e-mail. U kunt dan ook zelf het formulier even downloaden en zelf uitprinten. Als u een e-mail heeft ontvangen dan krijgt u ook de brief per post, maar u hoeft het dan niet opnieuw in te sturen als u dit al heeft gedaan. Het formulier "Levensbewijs" kunt u op deze pagina downloaden.

formulier 'Levensbewijs'.pdf downloaden

 

Stap 2. Laat een officiële instantie het formulier ondertekenen

U vult eerst zelf het formulier in. Daarna laat u het formulier ondertekenen door een officiële instantie. U kunt ook het getekende levensbewijs gebruiken die u voor een andere maatschappij heeft geregeld. Deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Onder een officiële instantie vallen een notaris of Nederlandse Consul, en plaatselijke overheden als gemeente en politie.

 

Stap 3. Stuur het PDF-document Levensbewijs bij voorkeur digitaal naar ons toe

Nadat het formulier is getekend, scant u het formulier in. Daarna stuurt u het formulier naar ons via deze pagina. U ontvangt dan direct een ontvangstbevestiging. Deze digitale manier heeft onze voorkeur. Wij stellen het erg op prijs als u hieraan meewerkt. Voordeel voor u hierbij is dat u zeker weet dat wij uw formulier hebben ontvangen.

Verstuurt u het toch liever per post? Stuur het formulier dan naar het volgende postadres:

AEGON Levensverzekering N.V.
 Internationaal Antwoordnummer
 C.C.R.I. Numero 1879
 2509 VE The Hague