Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Uw jaarlijkse pensioenoverzicht

Particulier Pensioen Uniform Pensioenoverzicht

Met het pensioenoverzicht ziet u wat u heeft opgebouwd

Bouwt u pensioen op bij Aegon? Dan ontvangt u ieder jaar een uniform pensioenoverzicht (UPO) van ons. U ziet daarop hoeveel pensioen u tot dat moment heeft opgebouwd. En hoeveel u ontvangt als u tot uw pensioendatum bij uw huidige werkgever blijft. Natuurlijk leest u ook wat uw partner en kinderen krijgen als u overlijdt. Bekijk de video over het pensioenoverzicht.

Sta eens stil bij uw pensioen

Het pensioenoverzicht is een mooie aanleiding om eens naar uw pensioen te kijken. Hoe staat u ervoor? En hoe zit het met het pensioen dat u ergens anders heeft opgebouwd? Ga naar www.mijnpensioenoverzicht.nl voor een compleet overzicht van uw pensioenen.

Belangrijk in 2019

2 onderdelen van uw UPO uitgelicht:

Stand per 31 december 2018. Op het overzicht ziet u de stand van uw pensioen per 31 december 2018. Is er na deze datum iets veranderd? Dan vindt u dit terug op het overzicht dat u volgend jaar van ons krijgt.

Betaalde pensioenpremie. Het overzicht van dit jaar bevat iets nieuws: de betaalde pensioenpremie. U ziet voortaan dus hoeveel uw werkgever aan ons betaalt voor uw pensioen.

Uw Factor A

Heeft u een lijfrenteverzekering of een lijfrente-bankspaarrekening? Dan kunt u de inleg misschien aftrekken van de inkomstenbelasting. Om dit te bepalen heeft u uw factor A nodig. De factor A geeft aan hoeveel uw pensioen is gestegen in een bepaald jaar. Gebruik de factor A op uw pensioenoverzicht van 2019 bij de belastingaangifte over 2019.

In Mijn Aegon vindt u meer over uw pensioen

Al uw pensioeninformatie handig op een rij

Neem ook eens een kijkje in Mijn Aegon. Dit is uw persoonlijke omgeving op onze website. U vindt er altijd de laatste stand van uw pensioen. En met de Pensioenplanner in Mijn Aegon kunt u vooruitblikken. U ontdekt daarmee wat u krijgt als u eerder of juist later met pensioen gaat.

Ook uw jaarlijkse pensioenoverzicht staat voor u klaar in Mijn Aegon. Uit veiligheidsoverwegingen versturen we uw overzicht niet per mail. Het is namelijk mogelijk dat iemand de mail onderschept. Uw salaris- en pensioengegevens zouden dan in verkeerde handen vallen.

Direct een account aanmaken

Contact met een adviseur van Aegon

✔ Een adviseur van Aegon helpt u verder

✔ Aan het adviesrapport zijn kosten verbonden

Vind een onafhankelijk pensioenadviseur

✔ Een onafhankelijke adviseur helpt u verder

✔ Informeer bij de adviseur naar de kosten

Wij helpen je graag

Onze medewerkers van de klantenservice staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 uur voor je klaar. Je kunt jouw gegevens ook vinden in Mijn Aegon. Je kunt ons ook alvast een bericht sturen via Whatsapp. We komen de eerstvolgende werkdag bij je terug.