Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Je jaarlijkse pensioenoverzicht

Particulier Pensioen Uniform Pensioenoverzicht

Wat heb je opgebouwd?

Bouw of bouwde je pensioen op bij Aegon? Dan krijg je ieder jaar een uniform pensioenoverzicht (UPO) van ons. Je ziet daarop hoeveel pensioen je tot dat moment hebt opgebouwd. En als je nog in dienst bent, hoeveel je opbouwt als je tot je pensioendatum bij deze werkgever blijft. Ook lees je wat je partner en kinderen krijgen als je overlijdt. 

Sta eens stil bij je pensioen

Gebruik het pensioenoverzicht om eens goed naar je pensioen te kijken. Hoe sta je ervoor? En hoe zit het met het pensioen dat je ergens anders hebt opgebouwd? Ga naar www.mijnpensioenoverzicht.nl voor een compleet overzicht van je pensioenen.

De stand per 31 december 2021

Op het overzicht dat je krijgt in 2022 zie je de stand van je pensioen per 31 december 2021. Is er ná deze datum iets veranderd? Dan zie je dat pas op het overzicht dat je in 2023 van ons krijgt.

Je factor A

Heb je een lijfrenteverzekering of een lijfrente-bankspaarrekening? Wist je dat je dan de inleg mogelijk kan aftrekken van de inkomstenbelasting? Om te berekenen hoeveel je mag aftrekken, heb je je factor A nodig. Deze factor A geeft aan hoeveel je pensioen is gestegen in een bepaald jaar. Je hebt alleen een factor A in de pensioenregeling van de werkgever waar je in 2021 ook echt in dienst was. Hij staat op het pensioenoverzicht van die werkgever.

Mijn Aegon: meer over je pensioen

Neem ook eens een kijkje in Mijn Aegon. Dit is jouw persoonlijke omgeving op onze website. Ben je ingelogd? Dan kan je vanuit Mijn Aegon ook doorklikken naar mijnaegonpensioen.nl of mijnaegoncappital.nl. Net waar jouw pensioen is ondergebracht. Je vindt hier je documenten en pensioenplanners. Ook je jaarlijkse pensioenoverzicht staat hier elk jaar voor je klaar.

Voor de veiligheid versturen we documenten niet per mail. Het is namelijk mogelijk dat iemand de mail onderschept. Je salaris- en pensioengegevens zouden dan in verkeerde handen kunnen vallen.

Direct een account aanmaken

Wij helpen je graag

Onze medewerkers van de klantenservice staan iedere werkdag van 08:30 tot 17:30 uur voor je klaar. Je kunt jouw gegevens ook vinden in Mijn Aegon. Je kunt ons ook alvast een bericht sturen via Whatsapp. We komen de eerstvolgende werkdag bij je terug.