Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Uw jaarlijkse pensioenoverzicht

Met het pensioenoverzicht ziet u wat u heeft opgebouwd

Bouwt u pensioen op bij Aegon? Dan ontvangt u ieder jaar een uniform pensioenoverzicht (UPO) van ons. U ziet daarop hoeveel pensioen u tot dat moment heeft opgebouwd. En hoeveel u ontvangt als u tot uw pensioendatum bij uw huidige werkgever blijft. Natuurlijk leest u ook wat uw partner en kinderen krijgen als u overlijdt. Bekijk de video over het pensioenoverzicht.

Sta eens stil bij uw pensioen

Het pensioenoverzicht is een mooie aanleiding om eens naar uw pensioen te kijken. Hoe staat u ervoor? En hoe zit het met het pensioen dat u ergens anders heeft opgebouwd? Ga naar www.mijnpensioenoverzicht.nl voor een compleet overzicht van uw pensioenen.

Belangrijk in 2019

2 onderdelen van uw UPO uitgelicht:

Stand per 31 december 2018. Op het overzicht ziet u de stand van uw pensioen per 31 december 2018. Is er na deze datum iets veranderd? Dan vindt u dit terug op het overzicht dat u volgend jaar van ons krijgt.

Betaalde pensioenpremie. Het overzicht van dit jaar bevat iets nieuws: de betaalde pensioenpremie. U ziet voortaan dus hoeveel uw werkgever aan ons betaalt voor uw pensioen.

Uw Factor A

Heeft u een lijfrenteverzekering of een lijfrente-bankspaarrekening? Dan kunt u de inleg misschien aftrekken van de inkomstenbelasting. Om dit te bepalen heeft u uw factor A nodig. De factor A geeft aan hoeveel uw pensioen is gestegen in een bepaald jaar. Gebruik de factor A op uw pensioenoverzicht van 2019 bij de belastingaangifte over 2019.

In Mijn Aegon vindt u meer over uw pensioen

Al uw pensioeninformatie handig op een rij

Neem ook eens een kijkje in Mijn Aegon. Dit is uw persoonlijke omgeving op onze website. U vindt er altijd de laatste stand van uw pensioen. En met de Pensioenplanner in Mijn Aegon kunt u vooruitblikken. U ontdekt daarmee wat u krijgt als u eerder of juist later met pensioen gaat.

Ook uw jaarlijkse pensioenoverzicht staat voor u klaar in Mijn Aegon. Uit veiligheidsoverwegingen versturen we uw overzicht niet per mail. Het is namelijk mogelijk dat iemand de mail onderschept. Uw salaris- en pensioengegevens zouden dan in verkeerde handen vallen.

Direct een account aanmaken

Contact met een adviseur van Aegon

✔ Een adviseur van Aegon helpt u verder

✔ Aan het adviesrapport zijn kosten verbonden

Vind een onafhankelijk pensioenadviseur

✔ Een onafhankelijke adviseur helpt u verder

✔ Informeer bij de adviseur naar de kosten

Wij helpen u graag

Onze medewerkers van de klantenservice staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 uur voor u klaar. U kunt uw gegevens ook vinden in Mijn Aegon. U kunt ons ook alvast een bericht sturen via Whatsapp. We komen er de eerstvolgende werkdag bij u op terug.