Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Sparen is de meest zekere optie om geld opzij te zetten. U kunt makkelijk bij uw geld en loopt vrij weinig risico. Ook betaalt u geen kosten om uw geld te sparen. Bij Aegon heeft u meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen voor een flexibele internetspaarrekening, u heeft dan altijd online inzicht in uw spaarpot. Of u zet uw geld voor een tijdje vast, zo geniet u van een hogere rente. Maar u kunt ook uw spaargeld opzij zetten voor later en daarmee gebruik maken van eventueel belastingvoordeel. Welke spaarvorm past het best bij u?

Ik wil mijn spaargeld langer vastzetten

Heeft u uw spaargeld voor een langere periode niet nodig? U kunt uw spaargeld langer vastzetten en een vaste hoge rente ontvangen.

Ik wil altijd storten en opnemen

Weet u nu nog niet wanneer u uw spaargeld precies wilt opnemen, kies dan voor meer vrijheid. U kunt dan storten en opnemen wanneer het u uitkomt.

Levert sparen u te weinig op?

Laat uw geld beleggen door onze experts. Zijn uw geldzaken op orde? Krijg in een paar stappen inzicht in uw situatie. Doe de check.

Aegon Spaarproducten

  • Aegon Sparen
    Uw geld opnemen en storten wanneer u wilt. Zonder minimumsaldo of verplichte stortingen.
  • Aegon Deposito Sparen
    Heeft u uw spaargeld even niet nodig? Zet het dan tijdelijk vast op een deposito. U ontvangt elk jaar een vaste rente op uw geld.
  • Aegon Lijfrente Sparen
    Sparen voor later met belastingvoordeel.

Veelgestelde vragen over


Afsluiten via een onafhankelijk adviseur

Uw adviseur kan u ook persoonlijk en professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. De kosten voor advies en/of het openen van het product kunnen per adviseur verschillen. Heeft u nog geen adviseur? Zoek dan een adviseur bij u in de buurt.

Vind een adviseur
 


De Mijn Aegon app: Altijd en overal geld overboeken en uw saldo inzien

Met de Mijn Aegon app regelt u uw geldzaken makkelijk, veilig en snel. U kunt altijd en overal uw saldo, af- en bijschrijvingen bekijken en geld overmaken.

Download de Mijn Aegon app