Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Sparen

Sparen is de meest zekere optie om geld opzij te zetten. U kunt makkelijk bij uw geld en loopt vrij weinig risico. Ook betaalt u geen kosten om uw geld te sparen. Bij Aegon heeft u meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen voor een flexibele internetspaarrekening, u heeft dan altijd online inzicht in uw spaarpot. Of u zet uw geld voor een tijdje vast, zo geniet u van een hogere rente. Maar u kunt ook uw spaargeld opzij zetten voor later en daarmee gebruik maken van eventueel belastingvoordeel. Welke spaarvorm past het best bij u?

Deposito Sparen

Ik wil mijn spaargeld langer vastzetten

Heeft u uw spaargeld voor een langere periode niet nodig? U kunt uw spaargeld langer vastzetten en een vaste hoge rente ontvangen.

Lijfrente Sparen

Ik wil altijd storten en opnemen

Weet u nu nog niet wanneer u uw spaargeld precies wilt opnemen, kies dan voor meer vrijheid. U kunt dan storten en opnemen wanneer het u uitkomt.

Levert sparen u te weinig op?

Laat uw geld beleggen door onze experts. Zijn uw geldzaken op orde? Krijg in een paar stappen inzicht in uw situatie. Doe de check.

Aegon Spaarproducten

  • Aegon Sparen
    Uw geld opnemen en storten wanneer u wilt. Zonder minimumsaldo of verplichte stortingen.
  • Aegon Deposito Sparen
    Heeft u uw spaargeld even niet nodig? Zet het dan tijdelijk vast op een deposito. U ontvangt elk jaar een vaste rente op uw geld.
  • Aegon Lijfrente Sparen
    Sparen voor later met belastingvoordeel.

Overige producten

Veelgestelde vragen over


Afsluiten via een onafhankelijk adviseur

Uw adviseur kan u ook persoonlijk en professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. De kosten voor advies en/of het openen van het product kunnen per adviseur verschillen. Heeft u nog geen adviseur? Zoek dan een adviseur bij u in de buurt.

Vind een adviseur
 


De Mijn Aegon app: Altijd en overal geld overboeken en uw saldo inzien

Met de Mijn Aegon app regelt u uw geldzaken makkelijk, veilig en snel. U kunt altijd en overal uw saldo, af- en bijschrijvingen bekijken en geld overmaken.

Download de Mijn Aegon app