Image
Aegon eigenarenbelang

Eigenaren- en huurdersbelang meeverzekerd?

Een mooie uitbouw, nieuwe keuken of dubbelglas - veel mensen verbouwen hun huis. U weet het als geen ander: juist bij veranderingen is het belangrijk om de verzekering te checken. Klanten vergeten dit nog regelmatig, dus een mooie kans om samen vooruit te denken. Zo voorkomen we nare, financiële verrassingen bij schade.

 

Campagne in het kort

  • Doel: eerlijk inzicht geven aan de klant. Ook als het niet voordelig is voor Aegon, bijvoorbeeld als klanten daarmee premie besparen. Wel zo eerlijk!  
  • Hoofdboodschap: wist u dat u zelf aangebrachte verbeteringen (huurders- of eigenarenbelang) kunt meeverzekeren bij de Aegon Inboedelverzekering?  
  • Gewenste actie: check of uw verbouwing is meeverzekerd en pas de dekking via ons aan als dat nodig is.  
  • Doelgroepen: 1. Klanten met een huurhuis en een Aegon Inboedelverzekering Allrisk, die geen huurdersbelang hebben meeverzekerd (zonder garantie tegen onderverzekering). 2. Klanten met een huurhuis en een Aegon Inboedelverzekering Allrisk, (zonder garantie tegen onderverzekering of met garantie garantie o.b.v een inventarisatielijst) die een lager bedrag voor huurdersbelang hebben meeverzekerd. Een bedrag tussen de 1.000,- en 5.000,- euro om precies te zijn. 3. Klanten met een koopappartement en een Aegon Inboedelverzekering Basis of Allrisk, zonder Aegon Woonhuisverzekering, die geen appartementseigenarenbelang hebben meeverzekerd.  
  • Klantreacties: vanuit Aegon hebben we deze mailing getest met positieve resultaten. 60% van de klanten reageerden positief! We hebben er één reactie voor u uitgepikt: “Goede tip, daar heb je wat aan!”

Wij regelen klantenbestanden

Ook kunt u bij ons een bestand opvragen met daarin alle klanten met een autoverzekering of Ongevallenverzekering Inzittenden. 

Vraag het direct aan

Voorbeeldmails

Hieronder vindt u voorbeeldmails. Uiteraard kunt u deze aanpassen naar uw eigen wens.

Banners

De inboedelverzekering kleur geven? Op uw website of onder uw e-mail? Maak gebruik van onze banners. Die hebben we in 2 formaten:

Download banner formaat 300x250

Download banner formaat 460x200

Blogs

Aegon blogt over verzekeringen. Om tips, weetjes en verhalen te delen met consumenten. Wilt u deze blogs gebruiken? Kies dan uit de selectie die we speciaal voor u hebben gemaakt. Deze blogs zijn met veel aandacht en zorg geschreven. Daarom kunt u ze alleen in de originele vorm delen. Neem de link naar een blog bijvoorbeeld op in een nieuwsbrief of op uw website. Zo helpen we klanten samen om zich goed voor te bereiden op financiële tegenvallers én kansen.