Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Beleggen Aegon Beheerd Beleggen

Aegon Beheerd Beleggen

Uw geld laten beleggen tegen lage kosten

  • Eenvoudig en geen omkijken
  • Slimme spreiding
  • Lage kosten

Aegon Beheerd Beleggen is kiezen voor gemak. Onze experts nemen u namelijk het werk uit handen. Zij beleggen uw geld slim tegen lage kosten. Uiteraard kunt u altijd volgen hoe uw geld wordt belegd. Zo heeft u niet meer het gedoe van beleggen, maar wel het resultaat.

Loading...

Eenvoudig en geen omkijken

Eenvoudig en geen omkijken

Houdt u van gemak? Met Aegon Beheerd Beleggen hoeft u alleen uw inleg te bepalen en het risico dat u wilt lopen. Daarna gaan onze experts voor u aan de slag. Zij volgen de financiële markten en passen uw beleggingen aan waar nodig. Wij houden u regelmatig op de hoogte. En u heeft 24/7 online inzicht. U kunt dus altijd zien hoe uw geld is belegd. Zo heeft u niet het gedoe van beleggen, maar wél het resultaat.

Slimme spreiding

Slimme spreiding

Hoe breder de spreiding, hoe minder risico. Onze experts beleggen uw geld daarom wereldwijd én in 9 verschillende beleggingscategorieën: van aandelen tot staatsobligaties. Doordat wij veel pensioengeld beleggen, kunnen wij uw geld beter spreiden dan de meeste aanbieders in Nederland. En dat werkt in úw voordeel.

Lage kosten

Lage kosten

Kosten zijn van grote invloed op rendement. Zeker op de lange termijn. Daarom houden we de kosten laag. Hoe? We beleggen voor veel Nederlanders en profiteren dus van schaalvoordeel. En dit voordeel rekenen wij door aan u. Zo houdt u meer rendement over. Vergelijk onze kosten maar met die van andere aanbieders.

Wat is Aegon Beheerd Beleggen?
Voor- en nadelen
Kosten
Risico's
Productkenmerken

Hoe werkt Aegon Beheerd Beleggen?