Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Verzekeren Aegon Overlijdensrisico­verzekering In uw huurhuis blijven wonen. Ook als de ander overlijdt.

In uw huurhuis blijven wonen. Ook als de ander overlijdt.

Samen woont u in een fijn huurhuis. De buurt is prettig en u voelt zich er thuis. Dan is het fijn dat u weet dat uw gezin er kan blijven wonen. Want als één van u overlijdt, valt vaak een deel van het gezinsinkomen weg. Terwijl de huur van uw huis niet verandert.

Met een Aegon Overlijdensrisicoverzekering zorgt u ervoor dat uw gezin in de huurwoning kan blijven wonen. En dat de achterblijvende partner geen geldzorgen heeft.

Hoe werkt de Aegon Overlijdensrisicoverzekering?

Komt u of uw partner te overlijden binnen de looptijd van de verzekering? Dan keert Aegon het verzekerde bedrag uit aan de achterblijvende partner. Dit bedrag storten wij dan in één keer op de rekening. Voor deze overlijdensrisicoverzekering betaalt u maandelijks een premie.

De overlijdensrisicoverzekering kunt u afsluiten op het leven van uzelf, uw partner of op uw beide levens. Delen u en uw partner de huurkosten? Dan is het verstandig om de verzekering op beide levens af te sluiten. Is er maar één kostwinner in het gezin? Dan is een verzekering afgesloten op het leven van de kostwinner vaak voldoende. Ontdek hoe u de Aegon Overlijdensrisicoverzekering afstemt op uw wensen en situatie.

Zo gebruiken mensen onze verzekering

Met het uitgekeerde bedrag kunt u het wegvallen van een inkomen opvangen. En het geld gebruiken om bijvoorbeeld de huur te betalen. U kunt ervoor kiezen dat het verzekerde bedrag even hoog blijft. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een bedrag verzekeren dat daalt. Dan betaalt u minder premie.

 

Een voorbeeld
Marloes (35) en Martijn (36) wonen samen met hun twee kinderen in een huurwoning. Ze betalen elke maand € 600,- huur. Samen hebben Martijn en Marloes een Aegon Overlijdensrisicoverzekering afgesloten op hun beide levens ter hoogte van € 100.000. Ze hebben gekozen voor een looptijd van 20 jaar en betalen hiervoor maandelijks € 12,92. Overlijdt Martijn of Marloes tijdens deze looptijd? Dan ontvangt de achterblijvende partner in één keer €100.000. Met dit geld kan de achterblijvende partner in het huurhuis blijven wonen, samen met de kinderen.

Bekijk ons product

Bekijk de mogelijkheden van onze overlijdensrisicoverzekering en bepaal wat voor u de beste keuze is. U kunt meteen uw premie berekenen en de verzekering online aanvragen. Liever eerst contact met een adviseur? Ook dat regelt u direct online.

Aegon Overlijdensrisico-verzekering

Uitkering
Vanaf € 25.000,- tot € 2.450.000,- (looptijd: vanaf 5 tot 40 jaar)

Voor wie
Minimaal 18 en maximaal 60 jaar