Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Voorkom verlies, diefstal of beschadiging van uw telefoon of tablet

Particulier Verzekeren Preventietips: Beperk uw schade Voorkom verlies, diefstal of beschadiging van uw telefoon of tablet

Koop een beschermhoesje

Gebruik een beschermhoesje voor uw telefoon. Het hoesje beschermt tegen schade bij het laten vallen of van de tafel stoten. Voor een paar euro heeft u er al een. Dat is veel goedkoper dan het vervangen van het scherm.

Bescherm uw scherm met een screenprotector

In de telefoonwinkel zijn allerlei screenprotectors te koop. Deze plak je op het scherm. Dunne protectors voorkomen met name krassen op uw scherm. Een dikke protector helpt tegen het barsten van uw scherm als u uw telefoon laat vallen.

Voorkom diefstal

Veel mensen gebruiken hun telefoon als boodschappenlijstje in de supermarkt. Of om even snel de nieuwste aankoop te laten zien via Whatsapp. Daardoor ligt een telefoon vaak voor het grijpen. Voor u, maar ook voor anderen. Stop uw telefoon altijd goed weg. In de afsluitbare binnenzak van uw jas, of in een tas met rits. De gelegenheid maakt echt de dief.

Let op draden tijdens het laden

Het overkomt iedereen wel eens: struikelen over het oplaadsnoer van de telefoon, tablet of laptop. En voor u het weet valt het apparaat van tafel. Leg de oplaadsnoeren uit de loop als u een apparaat wilt opladen.

Bewaar sleutels apart van uw telefoon

Sleutels veroorzaken gemakkelijk krassen, ook als u een beschermhoesje of screenprotector gebruikt. Bewaar uw sleutels daarom apart van uw telefoon.

Stop de telefoon niet in uw achterzak

Het is niet slim om de telefoon in uw achterzak te stoppen als u deze niet gebruikt. Vaak is uw telefoon zo gemakkelijk door anderen te pakken. Ook kan het toestel door de druk beschadigen als u gaat zitten.

Met uw telefoon naar het toilet

Wij raden u aan om de telefoon niet in uw achterzak te doen. Dat doen we niet alleen om de redenen hierboven. Veel telefoons vallen tijdens een bezoek aan het toilet in het water. Misschien hoort u nog net de ‘plons’ en komt u er op tijd achter. We horen ook vaak dat de telefoon wordt doorgespoeld.

24-uursbelofte

Onze 24-uursbelofte aan jou...

Heb je online een schade ingediend? Op werkdagen weet je binnen 24 uur waar je aan toe bent. Beloofd!

De Aegon Inboedelverzekering

Met onze inboedelverzekering zijn je spullen goed verzekerd. Ook de telefoon en laptop die je nu nog niet hebt, is straks gewoon meeverzekerd.

Bereken mijn premie