Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Welke maatregelen neemt de overheid?

Tweede kamer Den Haag
Particulier Klantenservice Coronavirus Wat houden de overheidsmaatregelen in?

De coronacrisis raakt ons allemaal. De overheid heeft daarom een pakket maatregelen om werkenden en werkgevers te helpen. Om zo door deze moeilijke tijd heen te komen. De maatregelen zijn bedoeld om banen en inkomens te beschermen. En om de gevolgen voor zzp’ers, mkb-ondernemers en grootbedrijven zo goed mogelijk op te vangen. Het gaat om regelingen op het gebied van: inkomensondersteuning, ontwikkeladvies, omscholing, bijscholing, tegemoetkoming voor vaste lasten, belastingmaatregelen, kredietverstrekking en garanties. Een overzicht van alle (tijdelijke) financiële regelingen van de overheid, vind je op de website van de Rijksoverheid.

Handige hulpmiddelen om inzicht te krijgen in financiële regelingen

Wil je weten of je als ondernemer in aanmerking komt voor de overheidsmaatregelen? En welke effecten die hebben op de financiële positie van je bedrijf? De Kamer van Koophandel (KvK) en VNO-NCW en MKB-Nederland hebben hulpmiddelen gemaakt waarmee je inzicht kan krijgen in welke regelingen op jou van toepassing zijn. Je bekijkt ze eenvoudig via:

Wil je weten of je als ondernemer in aanmerking komt voor de zogenaamde Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo)? Neem dan een kijkje op www.krijgiktozo.nl.

Update Coronavirus

We houden de ontwikkelingen goed in de gaten. Op onze pagina Coronavirus lees je meer over wat het coronavirus betekent voor jouw product(en) bij Aegon.

Meer over het Coronavirus en mijn producten