Gevolgen van stijgende energiekosten

Image
stijgende energiekosten

Soms zit het financieel even tegen. Wij helpen jou!

Dus verwacht jij deze komende periode dat je het financieel niet voor elkaar kunt boksen? Omdat je bijvoorbeeld je hypotheek niet meer kunt betalen? Neem gerust contact met ons op. Je krijgt dan meteen een specialist aan de lijn. We zoeken dan samen naar een oplossing voor als jij het financieel niet redt. Doen hoor!

Wat doet de overheid

Welke maatregelen neemt de overheid om consumenten te helpen? Onder andere vanaf 1 november 2022 een renteloze lening via het Nationaal Warmtefonds voor huizenbezitters met een inkomen lager dan EUR 48.625.

Lees meer

Tips om energie te besparen

Zo kun je direct aan de slag. Van brievenbusborstel tot standby-knopje en van tochtstrip tot waterbesparende douchekop. 

Lees het blog
Image
Mannen met zonnepanelen

Je huis verduurzamen

Groen, groener, groenst. Je kunt verduurzamen door je huis te isoleren. Of investeren in een warmtepomp of zonnepanelen. Zo kun je besparen op je energiekosten. En dat wil je. Of je wil je woning comfortabeler maken. Verduurzamen is ook nog eens goed voor het milieu.

Meer weten

Tip: ontdek de subsidiemogelijkheden

Wist je dat er (gemeentelijke) subsidies en leningen zijn voor verduurzaming? Meer hierover lees je op de website van Verbeterjehuis.nl.

Image
besparingstips aegon

6 besparingstips die het verschil maken

Doe dit… doe dat. Al die besparingstips zoals ledlampen of een extra trui of pantoffels aantrekken. Die kennen we wel. Maar wat maakt nou écht verschil? (Of niet…) We dachten vooruit en zochten 6 energiezuinige dingen voor je uit.

Lees verder
Image
aegon lagere vaste lasten

10 tips voor lagere vaste lasten

Je kent het vast wel: net je salaris binnen, en gelijk een flink deel op zien gaan aan vaste lasten. Niet bepaald fijn, maar voor veel mensen wel maandelijkse realiteit. Bombardeer het verlagen van je vaste lasten tot jouw goede voornemen. Zo maak je het waar... 

Lees verder
Image
Moeder en dochter kijken naar bloemen

Zet een duurzame eerste stap samen met het Nationaal Warmtefonds

Huiseigenaren opgelet! Ontdek de mogelijkheden van een Energiebespaarlening bij het Nationaal Warmtefonds van de overheid. Mensen met een kleine beurs betalen geen rente.

Lees verder
Image
Verduurzamen Aegon

Vijf vragen aan verduurzamingsexpert Aroen Bechan: ‘Isoleren levert je meer geld op dan sparen’

De gas- en energieprijzen rijzen de pan uit. Koken, douchen en je huis verwarmen was nog nooit zo duur als nu. Veel mensen zetten daarom de thermostaat standaard een graadje lager dan zij gewend zijn. Maar de echte besparing schuilt ‘m volgens verduurzamingsexpert Aroen Bechan in isolatie, dubbel- of driedubbelglas, zonnepanelen of de aanschaf van een warmtepomp

Lees verder
Usabilla Feedback