Ga je scheiden of uit elkaar?

Scheiden of uit elkaar gaan is een ingrijpende beslissing, zowel emotioneel als financieel. Niet alleen de spullen, maar ook het gezamenlijke vermogen moet worden verdeeld. Denk bijvoorbeeld aan een eigen huis of pensioen. Uit elkaar gaan heeft daarmee ook invloed op je product(en) van Aegon. Geef het daarom via deze pagina aan ons door als je uit elkaar gaat of al bent. Weet je niet precies welke Aegon producten je nog hebt lopen? Of vraag je je af wat er allemaal geregeld moet worden? Dan kan je dat hieronder bij ons opvragen. We staan voor je klaar in deze moeilijke tijd.

Image
Hypothekenland veranderen

Breng ons op de hoogte als je uit elkaar gaat of bent gegaan

Als je partner en jij uit elkaar gaan, heeft dat invloed op de producten die je bij ons hebt lopen zoals een verzekering, hypotheek of pensioen. Het is daarom belangrijk dat wij ervan op de hoogte zijn dat jullie uit elkaar zijn. Zo kunnen we jullie helpen bij een goede financiële afhandeling.

Geef een seintje
Image
Inboedel- en Opstalverzekering

Ontvang een overzicht van je Aegon-producten

Weet je niet precies meer welke verzekeringen of andere producten je nog bij ons hebt lopen? Of vraag je je af wat er geregeld moet worden? Dat snappen we. Vraag het overzicht aan, zodat jullie weloverwogen keuzes kunnen maken voor jullie financiële toekomst.

Vraag je overzicht op

Krijg advies bij een betaalachterstand

Een betaalachterstand kan iedereen overkomen. Bijvoorbeeld door dubbele woonlasten of een restschuld bij de verkoop van het huis. Het kan je flinke kopzorgen geven en dat terwijl het al een pittige periode kan zijn. Vraag ons daarom gerust om hulp, dan kijken we samen naar een oplossing voor jouw Aegon product(en). Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Lees meer over betaalachterstand

De financiële gevolgen van uit elkaar gaan

Er komt op financieel gebied veel bij kijken als je partner en jij uit elkaar gaan. Op de overzichtspagina hebben we dit voor je verzameld. Van het verdelen van het gezamenlijk vermogen tot het vastleggen van afspraken in een echtscheidingsconvenant.

Waar moet ik allemaal aan denken?

Misschien ook interessant voor jou

U geeft uw e-mailadres door of wijzigt uw e-mailadres in Mijn Aegon of de Mijn Aegon app
U doet dit als u bent ingelogd via de optie 'Gegevens'. U kunt hier ook andere persoonsgegevens bekijken en wijzigen, bijvoorbeeld uw adres of gebruikersnaam.  

Als u uw e-mailadres zelf toevoegt of wijzigt in deze beveiligde omgeving weten wij zeker dat de juiste persoon dit doet
U ontvangt van ons hiervoor ook een sms met een controlecode.* Uw e-mailadres wordt zo 'geverifieerd. Hierdoor kan dit e-mailadres in de toekomst gebruikt worden ter controle voor het doorgeven van wijzigingen en gegevens. Zo voorkomt u misbruik van uw gegevens en uw Mijn Aegon-account. 
 
Heeft u nog geen Mijn Aegon-account?
Maak dan eenvoudig via iDIN in vijf minuten een account aan met onze pagina: Maak een Mijn Aegon account aan.

*Heeft uw telefoonnummer geen groen vinkje? Dan verifieert u eerst uw telefoonnummer met een code die u per brief ontvangt.
Wijziging je telefoonnummer binnen Mijn Aegon
Wanneer je een Mijn Aegon account hebt en je telefoonnummer wijzigt, dan kunt u dat zelf doen in Mijn Aegon.
 
Geen toegang meer tot Mijn Aegon
Wanneer je niet meer in Mijn Aegon kan komen omdat jouw telefoonnummer gewijzigd. Dan moet het account verwijderd door de klantenservice worden en kan je zelf weer een nieuw account aanmaken. Het nieuwe nummer kan je vervolgens zelf aanpassen in Mijn Aegon.

Een Mijn Aegon account maak je in een paar stappen
Zo kun je 24/7 online je zaken regelen en gegevens wijzigen: Maak een Mijn Aegon account aan.

Lukt het niet meteen? Op de pagina Mijn Aegon: dé plek voor al jouw geldzaken staat een aantal tips om je op weg te helpen.

 
Usabilla Feedback