Ga je scheiden of uit elkaar?

Scheiden of uit elkaar gaan is een ingrijpende beslissing, zowel emotioneel als financieel. Niet alleen de spullen, maar ook het gezamenlijke vermogen moet worden verdeeld. Denk bijvoorbeeld aan een eigen huis of pensioen. Uit elkaar gaan heeft daarmee ook invloed op je product(en) van Aegon. Geef het daarom via deze pagina aan ons door als je uit elkaar gaat of al bent. Weet je niet precies welke Aegon producten je nog hebt lopen? Of vraag je je af wat er allemaal geregeld moet worden? Dan kan je dat hieronder bij ons opvragen. We staan voor je klaar in deze moeilijke tijd.

Image
Hypothekenland veranderen

Breng ons op de hoogte als je uit elkaar gaat of bent gegaan

Als je partner en jij uit elkaar gaan, heeft dat invloed op de producten die je bij ons hebt lopen zoals een verzekering, hypotheek of pensioen. Het is daarom belangrijk dat wij ervan op de hoogte zijn dat jullie uit elkaar zijn. Zo kunnen we jullie helpen bij een goede financiële afhandeling.

Geef een seintje
Image
Inboedel- en Opstalverzekering

Ontvang een overzicht van je Aegon-producten

Weet je niet precies meer welke verzekeringen of andere producten je nog bij ons hebt lopen? Of vraag je je af wat er geregeld moet worden? Dat snappen we. Vraag het overzicht aan, zodat jullie weloverwogen keuzes kunnen maken voor jullie financiële toekomst.

Vraag je overzicht op

Krijg advies bij een betaalachterstand

Een betaalachterstand kan iedereen overkomen. Bijvoorbeeld door dubbele woonlasten of een restschuld bij de verkoop van het huis. Het kan je flinke kopzorgen geven en dat terwijl het al een pittige periode kan zijn. Vraag ons daarom gerust om hulp, dan kijken we samen naar een oplossing voor jouw Aegon product(en). Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Lees meer over betaalachterstand

De financiële gevolgen van uit elkaar gaan

Er komt op financieel gebied veel bij kijken als je partner en jij uit elkaar gaan. Op de overzichtspagina hebben we dit voor je verzameld. Van het verdelen van het gezamenlijk vermogen tot het vastleggen van afspraken in een echtscheidingsconvenant.

Waar moet ik allemaal aan denken?

Misschien ook interessant voor jou

Wijzig je nieuwe e-mailadres in Mijn Aegon
Het wijzigen van het e-mailadres kan via Mijn Aegon. Als je bent ingelogd kies dan de optie  'Gegevens' en vervolgens 'Wijzigen' bij E-mail/Gebruikersnaam. Je krijgt dan op je nieuwe e-mailadres een code toegestuurd. Die code vul je in en is hiermee je wijziging doorgevoerd in Mijn Aegon. Je logt dan de volgende keer in met je nieuwe e-mailadres. Jouw gebruikersnaam is dan ook automatisch aangepast. Dit is je nieuwe e-mailadres. 

Heb je nog geen Mijn Aegon-account?
Maak dan eenvoudig via iDIN in vijf minuten een account aan met onze pagina: Maak een Mijn Aegon account aan
*Heeft je telefoonnummer geen groen vinkje? Verifieer dan eerst jouw telefoonnummer met een code die je per brief ontvangt.

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een Mijn Aegon account? Bekijk dan de pagina Mijn Aegon-account aanmaken via iDIN.
 
Wijzig je telefoonnummer binnen Mijn Aegon
Wanneer je een Mijn Aegon account hebt en je telefoonnummer wijzigt, dan kun je dat zelf doen in Mijn Aegon.
 
Geen toegang meer tot Mijn Aegon
Kan je niet meer in Mijn Aegon komen omdat jouw telefoonnummer is gewijzigd? Op de pagina Telefoonnummer aanpassen lees je wat je het beste kunt doen om weer binnen jouw Aegon account in te loggen.
Dat doe je hier: Maak een Mijn Aegon account aan. Je kunt een account aanmaken via iDIN of via een activatiecode die we binnen drie dagen per brief sturen.


 
Usabilla Feedback