Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

U wilt uw hypotheek aanpassen, hoe doet u dat?

Er kunnen allerlei redenen zijn om uw hypotheek aan te passen. Omdat uw rentevaste periode afloopt, bijvoorbeeld. Of omdat u uw hypotheek wilt oversluiten. Misschien wilt u wel meer aflossen en hiermee uw maandlasten verlagen. Wat uw wens ook is, laat u altijd goed voorlichten door een adviseur over een aanpassing aan uw hypotheek. 

Goed advies is heel belangrijk

Hypotheken zijn ingewikkelde producten. Er komen veel financiële en fiscale details bij kijken. Een aanpassing van uw hypotheek heeft vaak financiële gevolgen. En op de lange termijn zijn die gevolgen niet altijd in uw voordeel. Natuurlijk zijn er ook aanpassingen die juist positief uitpakken. Dit bespreekt u allemaal in een adviesgesprek. Soms is zo’n advies zelfs verplicht volgens de wet. Bepaalde vragen over uw hypotheek mogen wij pas beantwoorden als u al een adviesgesprek heeft gehad.

Wilt u zelf antwoorden op vragen zoeken?

U vindt op de pagina Klantenservice hypotheek antwoorden op veelgestelde vragen. Specifieke persoonlijke gegevens vindt u in Mijn Aegon. Voor overige vragen over aanpassingen aan uw hypotheek kunt u het beste contact opnemen met uw adviseur. De contactgegevens van uw adviseur vindt u in Mijn Aegon. Heeft u geen adviseur, kijk dan hier: zoek een adviseur.