Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

U wilt uw hypotheek aanpassen, hoe doet u dat?

Er kunnen allerlei redenen zijn om uw hypotheek aan te passen. Omdat uw rentevaste periode afloopt, bijvoorbeeld. Of omdat u uw hypotheek wilt oversluiten. Misschien wilt u wel meer aflossen en hiermee uw maandlasten verlagen. Wat uw wens ook is, laat u altijd goed voorlichten over een aanpassing aan uw hypotheek. 

Goed advies is heel belangrijk

Hypotheken zijn ingewikkelde producten. Er komen veel financiële en fiscale details bij kijken. Een aanpassing van uw hypotheek heeft vaak financiële gevolgen. En op de lange termijn zijn die gevolgen niet altijd in uw voordeel. Natuurlijk zijn er ook aanpassingen die juist positief uitpakken. Dit bespreekt u allemaal in een adviesgesprek. Soms is zo’n advies zelfs verplicht volgens de wet. Bepaalde vragen over uw hypotheek mogen wij pas beantwoorden als u al een adviesgesprek heeft gehad.

Wat zijn de bespreekmogelijkheden?

Hoe weet u nu waar u het beste terecht kunt met uw vraag?  Wij hebben de verschillen tussen de bespreekmogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Onafhankelijke adviseur Aegon adviseur Aegon medewerker
U krijgt onafhankelijk advies van een adviseur. Dit kan telefonisch of in een persoonlijk gesprek. U krijgt telefonisch of in video chat advies van een Aegon-adviseur.  Uw vraag wordt telefonisch beantwoord door een medewerker van Aegon.
Uw vraag is complex (bijvoorbeeld over rentemiddeling) en u verwacht advies nodig te hebben.  Uw vraag is complex (bijvoorbeeld over rentemiddeling) en u verwacht advies nodig te hebben.  U heeft een eenvoudige vraag, waar geen advies voor nodig is. 
De tarieven voor advies zijn per situatie en per onafhankelijk adviseur verschillend. U bespreekt dit met uw adviseur. Het tarief voor advies van een Aegon-adviseur verschilt per situatie. Hier leest u meer over de tarieven voor hypotheekadvies Dit gesprek is kosteloos.

 

Heeft u nog geen adviseur? Vind hier een adviseur.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag.