Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Je levensverzekering komt vrij

Particulier Verzekeren Levensverzekeringen Uw levensverzekering komt vrij

In het verleden heb je een kapitaal- of lijfrenteverzekering afgesloten. Bereikt je verzekering de einddatum? Dan geef je aan ons door hoe je wilt dat de uitkering wordt afgehandeld. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Je lijfrenteverzekering komt vrij

Met je lijfrenteverzekering heb je een bedrag opgebouwd dat je (in de toekomst) als aanvulling op je pensioen kunt gebruiken. Wanneer je lijfrenteverzekering de einddatum bereikt, is het belangrijk dat je goed nadenkt over de uitkering van je lijfrentekapitaal.

Je kapitaalverzekering komt vrij

Je hebt je kapitaalverzekering waarschijnlijk afgesloten met een bepaald doel voor ogen. Bijvoorbeeld om een mooie reis te kunnen maken of om de studie van je kinderen te kunnen betalen. Wanneer de einddatum van je verzekering dichterbij komt, is het goed om hier bij stil te staan.

De belegde waarde van je levensverzekering

Tijdens de looptijd van je product zie je in Mijn Aegon de actuele belegde waarde. Bij de belegde waarde staat ook de bijbehorende datum. Heb je een garantiekapitaal? Dan laten we deze ook zien. Heb je een polis met winstdeling? Dan zie je in Mijn Aegon het verzekerde kapitaal zonder winstdeling.

Lees meer over de belegde waarde en de eindwaarde van je verzekering