Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Uw levensverzekering komt vrij

Particulier Verzekeren Levensverzekeringen Uw levensverzekering komt vrij

In het verleden sloot u een kapitaal- of lijfrenteverzekering af. Bereikt uw verzekering de einddatum? Dan geeft u aan ons door hoe u wilt dat de uitkering wordt afgehandeld. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Uw lijfrenteverzekering komt vrij

Met uw lijfrenteverzekering heeft u een bedrag opgebouwd dat u (in de toekomst) als aanvulling op uw pensioen kunt gebruiken. Wanneer uw lijfrenteverzekering de einddatum bereikt, is het belangrijk dat u goed nadenkt over de uitkering van uw lijfrentekapitaal.

Uw kapitaalverzekering komt vrij

U heeft uw kapitaalverzekering waarschijnlijk afgesloten met een bepaald doel voor ogen. Bijvoorbeeld om een mooie reis te kunnen maken of om de studie van uw kinderen te kunnen betalen. Wanneer de einddatum van uw verzekering dichterbij komt, is het goed om hier bij stil te staan.

De belegde waarde van uw levensverzekering

Gedurende de looptijd van uw product ziet u in Mijn Aegon de actuele belegde waarde. Bij het tonen van de belegde waarde staat van welke datum de waarde is die getoond wordt. Heeft u een garantiekapitaal? Dan wordt deze ook getoond. Heeft u een polis met winstdeling? Dan ziet u in Mijn Aegon het verzekerde kapitaal zonder winstdeling.

Lees meer over de belegde waarde en de eindwaarde van uw verzekering