Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Verzekeren

Vakantie
Verzekeren

25/05/2020 - 15:10

Dekt je reisverzekering de vakantie in Nederland?

Leonie Rozemulder, Redacteur

Vakanties naar tropische bestemmingen lijken verder weg dan ooit. Om toch de vakantiesfeer erin te houden, doe je iets op Hollandse bodem. Denk aan uitwaaien op de Wadden, zeilen over de Friese meren of 1,5 meter terrassen in een onbekende stad. Heb je al een reisverzekering voor in het buitenland? Check hier of je ook kunt rekenen op deze verzekering in jouw eigen kikkerlandje.

> Lees verder

Servies
Verzekeren

12/05/2020 - 15:16

Verzeker je verzameling!

Amke Durville, Communicatiespecialist

Wat ben jij trots op je verzameling. Een collectie vol pronkstukken van onschatbare waarde. Stel je dan eens voor dat er iets met je verzameling gebeurt. Dat je modelspoorbaan in vlammen opgaat of dat een dief het op je postzegelmappen gemunt heeft. Daar wil je toch niet aan denken?! Als verzamelaar doe je er goed aan om je collectie te verzekeren. We helpen je op weg!

> Lees verder

Verzekeren

23/04/2020 - 11:12

Corona: 3 gouden tips als je een reis hebt geboekt

Amke Durville, Communicatiespecialist

Je zag het waarschijnlijk al helemaal voor je: met je tenen in het witte zand een goed boek lezen. Of juist actief cityhoppen. Het is een rare tijd. Misschien gaat je reis niet door vanwege het coronavirus. En dat is vervelend. We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt over je vakantie. Daarom geven we je 3 gouden tips!

> Lees verder

Treinenverzameling van Piet
Verzekeren

09/03/2020 - 12:54

“Mijn treinenverzameling was compleet verwoest door de brand”

Amke Durville, Communicatiespecialist

Het zal je maar gebeuren: je waardevolle verzameling verbrand. Alles in één keer weg. Dit overkwam Piet (73). Hij verzamelt al jaren computergestuurde modelspoorbanen. En die zijn veel waard! Piet zag een groot deel van zijn verzameling in vlammen opgaan. Lees hier zijn verhaal.

> Lees verder

Stel aan keukentafel
Verzekeren

01/02/2020 - 13:06

Samenwonen? 4 tips voor jullie geldzaken

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Gaan jij en je lover samenwonen? Gefeliciteerd! De kans is groot dat jullie het gesprek over wie hoeveel gaat betalen vooruitschuiven, want... kan het nóg ongezelliger? Toch is het slim om vóórdat jullie onder één dak wonen jullie geldzaken te bespreken. We geven vier tips.

> Lees verder

Vrouw op reis
Verzekeren

24/01/2020 - 10:40

Veranderingen? Check of je nog verzekering-fit bent!

Amke Durville, Communicatiespecialist

Eindelijk maak je die fantastische wereldreis. Wordt je bagage gestolen in Azië. Nee, nee, nee…: je blijkt geen werelddekking te hebben! Het overkomt de besten. We zetten 5 momenten op een rij, waarop het slim is om je verzekeringen te checken. 

> Lees verder

Pagina's