Wat een verandering in je privésituatie betekent voor je financiën

Een nieuwe privésituatie zorgt er soms voor dat je financiële plaatje verandert. Als je bijvoorbeeld gaat samenwonen met je partner, heb je waarschijnlijk een hypotheek nodig. Of jullie moeten de verzekeringen op elkaar afstemmen, zodat je niet dubbel betaalt. Wij helpen je een handje met waar je financieel gezien allemaal aan moet denken bij een verandering in je privésituatie.

Alles over verhuizen en verzekeringen

Image
Stel viert in keuken dat ze verhuisd zijn en drinken champagne
Je gaat samenwonen

Wat fijn dat jullie meer tijd met elkaar gaan doorbrengen. Afspraken maken over geldzaken is niet heel romantisch, maar wel belangrijk als je gaat samenwonen. En soms bespaar je er nog geld mee ook.

Lees meer
Image
moeder en zoon
Je verwacht een kindje

Voordat de kleine er is, moet er nog van alles worden geregeld. Ook op financieel gebied. We helpen je op weg met uitleg over bijvoorbeeld het verzekeren van je baby en kindertoeslagen.

Lees meer
Je partner en jij gaan uit elkaar

Een ingrijpende beslissing, zowel emotioneel als financieel. Niet alleen de spullen moeten worden verdeeld, maar ook het gezamenlijke vermogen. We helpen jullie graag om dit zo makkelijk mogelijk te maken.

Lees meer
Image
Goedkope opstalverzekering

Persoonlijk advies

Heb je financiële hulp nodig? Een onafhankelijk adviseur kan je helpen met het maken van de juiste keuzes voor jouw persoonlijke situatie. De kosten voor een adviesgesprek verschillen per adviseur. Heb je al een adviseur? Je vindt de contactgegevens in Mijn Aegon.