Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Hypotheekscan

Particulier Hypotheek Aegon Hypotheekscan

Goed dat je hier bent

Je wilt de Aegon Hypotheekscan doen. Slim bezig! Met een investering van een paar minuten kom je te weten waar je met je hypotheek aan toe bent én zie je direct of je hypotheeklasten lager kunnen. Niet verplicht, wel handig: zoek alvast op wat je huidige en toekomstige inkomen is. Je huidige inkomen staat bijvoorbeeld op de jaaropgaaf van je werkgever. Je pensioeninkomen vind je gemakkelijk op mijnpensioenoverzicht.nl.       

Om de Hypotheekscan te doen:

  1. Log je in op je Mijn Aegon account.
  2. Selecteer je hypotheek en klik op de volgende pagina op de knop ‘Doe de scan’. Heb je meerdere hypotheken? Dan vind je de scan onder je laatst gesloten hypotheekcontract.
  3. De Aegon Hypotheekscan start direct. Wij hebben al een aantal gegevens voor je ingevuld. Je hoeft deze alleen nog maar te controleren en aan te vullen met je huidige woningwaarde en je (toekomstige) inkomen.

Meer informatie

Wil je meer weten over aflossingsblij worden? Bezoek onze uitgebreide informatiepagina. Hier vind je onder andere het antwoord op een aantal veelgestelde vragen en korte uitlegfilmpjes.

Heb je toch vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met je adviseur. Je vindt de contactgegevens van je persoonlijke adviseur in Mijn Aegon.

Je hypotheek en adviseursgegevens in Mijn Aegon

Mijn Aegon is een beveiligde omgeving waarin je je Aegon hypotheek bekijkt en ziet hoe deze is opgebouwd. Ook vind je in Mijn Aegon de contactgegevens van je adviseur.

Naar Mijn Aegon

Advies van Aegon

Kies nu voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur van Aegon. Dat kan telefonisch, maar natuurlijk ook via videochat.

Maak een afspraak