Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Hypotheekscan

Particulier Hypotheek Aegon Hypotheekscan

Goed dat u hier bent

U wilt de Aegon Hypotheekscan doen. Slim bezig! Met een investering van een paar minuten komt u te weten waar u met uw hypotheek aan toe bent én ziet u direct of uw hypotheeklasten lager kunnen.

Om de Hypotheekscan te doen:

  1. Logt u in op uw Mijn Aegon account.
  2. Selecteer uw hypotheek en klik op de volgende pagina op de knop ‘Doe de scan’.
  3. De Aegon Hypotheekscan start direct. Wij hebben al een aantal gegevens voor u ingevuld. U hoeft deze alleen nog maar te controleren en aan te vullen met uw huidige woningwaarde en uw (toekomstige) inkomen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over aflossingsblij worden? Bezoek onze uitgebreide informatiepagina. Hier vindt u onder andere het antwoord op een aantal veelgestelde vragen en korte uitlegfilmpjes.

Heeft u toch vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met uw adviseur. U vindt de contactgegevens van uw persoonlijke adviseur in Mijn Aegon.

Uw hypotheek en adviseursgegevens in Mijn Aegon

Mijn Aegon is een beveiligde omgeving waarin u uw Aegon hypotheek bekijkt en ziet hoe deze is opgebouwd. Ook vindt u in Mijn Aegon de contactgegevens van uw adviseur.

Naar Mijn Aegon

Advies van Aegon

Kies nu voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur van Aegon. Dat kan telefonisch, maar natuurlijk ook via videochat.

Maak een afspraak