Hypotheekscan

Goed dat je hier bent. Je wilt de Aegon Hypotheekscan doen. Slim bezig! Met een investering van een paar minuten kom je te weten waar je met je hypotheek aan toe bent én zie je direct of je hypotheeklasten lager kunnen. Niet verplicht, wel handig: zoek alvast op wat je huidige en toekomstige inkomen is. Je huidige inkomen staat bijvoorbeeld op de jaaropgaaf van je werkgever. Je pensioeninkomen vind je gemakkelijk op mijnpensioenoverzicht.nl.       
Image
Stel overlegt in de voortuin

Om de Hypotheekscan te doen:

 • 1
  Inloggen

  Log je in op je Mijn Aegon account.

 • 2
  Selecteer je hypotheek

  Klik op de volgende pagina op de knop ‘Doe de scan’. Heb je meerdere hypotheken? Dan vind je de scan onder je laatst gesloten hypotheekcontract.

 • 3
  Start de Aegon Hypotheekscan

  Wij hebben al een aantal gegevens voor je ingevuld. Je hoeft deze alleen nog maar te controleren en aan te vullen met je huidige woningwaarde en je (toekomstige) inkomen.

Meer informatie

Wil je meer weten over aflossingsblij worden? Bezoek onze uitgebreide informatiepagina. Hier vind je onder andere het antwoord op een aantal veelgestelde vragen en korte uitlegfilmpjes.

Heb je toch vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met je adviseur. Je vindt de contactgegevens van je persoonlijke adviseur in Mijn Aegon.

Je hypotheek en adviseur

Mijn Aegon is een beveiligde omgeving waarin je je hypotheek bekijkt en ziet hoe deze is opgebouwd. Ook vind je de contactgegevens van je adviseur hier.

Naar mijn Aegon

Advies van Aegon

Kies nu voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur van Aegon. Dat kan telefonisch, maar natuurlijk ook via videochat.

Maak een afspraak