Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Hulp als het financieel tegenzit

Kost het u steeds meer moeite om uw verzekering of hypotheek elke maand te betalen? Dat kan grote zorgen geven. Het is dan belangrijk om op tijd hulp te zoeken. Hoe moeilijk dat ook is. Wij staan voor u klaar en helpen u graag om een oplossing te vinden. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Wij staan altijd voor u klaar

Bel direct: 058 244 68 39

 

Betaalachterstand op uw verzekering

U betaalt premie voor uw verzekering. Betaalt u de premie niet op tijd? Dan ontstaat er een betaalachterstand.

Betaalachterstand op uw hypotheek

Tijdens de looptijd van uw hypotheek zijn er situaties denkbaar, waardoor het lastig wordt om uw hypotheek te blijven betalen.

Een betaalachterstand of schulden: het kan iedereen overkomen. Bijvoorbeeld door werkloosheid, echtscheiding of dubbele woonlasten. De rekeningen kunnen zich in deze situaties snel opstapelen. En voor u het weet, heeft u een achterstand. Het is belangrijk om op tijd hulp te zoeken. U hoeft uw betaalachterstand niet alleen op te lossen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Bent u zelfstandig ondernemer?

Geen zorgen over uw financiën, omdat u precies weet wat er binnenkomt en wat eruit gaat. Een fijn gevoel, maar hoe zorgt u daarvoor? Wij geven u graag tips hoe u als ondernemer meer grip krijgt op uw zakelijke financiën.

Zo blijft u uw financiën de baas