Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Verzekeren

Het leven zit vol verrassingen. Mooie, maar helaas soms ook nare dingen. Met onze verzekeringen ben jij - en eventueel je partner of gezin - goed voorbereid op de financiële gevolgen van een schade. Bijvoorbeeld bij een woningbrand, gestolen spullen of een ongeluk. Op die momenten zijn we er voor je en helpen we je snel én goed. Dat idee geeft vast rust. Dus denk vooruit en laat je niet verrassen. Hier lees je álles over verzekeren: van een schade melden tot aan dekkingen en het afsluiten van verzekeringen.

Vooruitdenk Tip

Ben jij verzekering fit? Ga het na met onze checklist. Zo ben je altijd goed verzekerd.
Doe de Verzekering Fit-Check

Hoe kunnen we je helpen?

Schade?

Altijd balen natuurlijk. Maar gelukkig heb je onze verzekering. Lees hier hoe je het snelst een schade meldt én waar je precies voor verzekerd bent.

Schade melden

Check af en toe je verzekering

Een andere auto, nieuw duur schilderij of verhuizing? Juist bij veranderingen is het slim om te kijken of je verzekeringen up-to-date zijn.

Verzekering aanpassen

Onze verzekeringen op een rij

Welke verzekeringen heb je nodig? Bekijk ons overzicht, zodat je niets vergeet. Je kunt er direct online één kiezen.
 

Verzekering afsluiten

Onze verzekeringen

Mijn Aegon

Al je gegevens op één veilige, digitale plek. Wil je die veranderen of inzien? Of een schade melden? Ook dat kan via Mijn Aegon.

Naar Mijn Aegon

24-uursbelofte

Onze 24-uursbelofte aan jou...

Heb je online een schade ingediend? Op werkdagen weet je binnen 24 uur waar je aan toe bent. Beloofd!

Veilig de deur uit tijdens de feestdagen? Dat doe je zo!

De feestdagen staan voor de deur. Een periode dat het risico op inbraak 80 tot 90% hoger is. Volgens de laatste maatregelen van de overheid mogen we gelukkig een paar vrienden of familieleden opzoeken. Inbrekers weten dit. En zullen ook deze feestdagen weer actief zijn. Maar jij kunt ze een stapje voor zijn! Head of Claims Maarten de Rooij denkt vooruit en geeft enkele handige anti-inbraaktips voor tijdens de feestdagen.

Veranderingen? Check of je nog verzekering-fit bent!

Eindelijk zit je in je nieuwe huis. Wat een luxe! Maar nu heb je schade aan je huis gekregen tijdens het klussen. Wat blijkt? ... Je bent vergeten om je verzekeringen mee te verhuizen! Het overkomt de besten. We zetten 5 momenten op een rij, waarop het slim is om je verzekeringen te checken. 

Autoverzekering doelgroepen

Welke dekking past bij jou?

Vaak kun je kiezen. Tussen basis of allrisk bijvoorbeeld. Welke dekking bij je past, hangt af van je situatie. Wat kan én wil je bijvoorbeeld zelf betalen bij een schade?

Bekijk de checkvragen