Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zo beleggen we voor u bij uw variabele pensioen

beleggen bij UBP
Particulier Pensioen Aegon Uitkerend Beleggingspensioen Zo beleggen we voor u bij uw variabele pensioen

Kiest u voor het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen? Dan beleggen we uw pensioenkapitaal in een mix van 3 fondsen. Hoe doen we dat precies? En welke keuzes maken we daarbij? U leest het hieronder.

We beleggen in een mix van drie fondsen

Bij het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen heeft u geen omkijken naar uw beleggingen. Want onze experts nemen u het werk uit handen. We beleggen uw pensioenkapitaal in een mix van 3 zorgvuldig samengestelde beleggingsfondsen:

Hoe ouder u wordt, hoe minder risico we nemen

De verdeling tussen deze fondsen is niet voor iedereen gelijk. Voor de ene persoon beleggen we meer in het ene fonds. En voor de andere persoon meer in het andere fonds. De verdeling hangt namelijk af van uw leeftijd. Hoe ouder u wordt, hoe minder risicovol we voor u beleggen. In de tabel hieronder ziet u hoe dat werkt.

Zo veranderen uw beleggingen tussen uw 65e en uw 100e
Beleggingsfonds

Verdeling

Aegon Diversified Equity FundNeemt af van 67% naar 65%
Aegon Diversified Bond FundLoopt op van 28% naar 35%
Aegon Liability Matching FundNeemt af van 5% naar 0%

We beleggen uw pensioen op een verantwoorde manier

Uw pensioengeld is in goede handen bij ons. Want we beleggen met oog voor de natuur en de mensen om ons heen. Benieuwd hoe we dat doen? En hoe we bedrijven voortdurend aanspreken op thema’s als klimaatverandering, biodiversiteit en mensenrechten? Lees meer over verantwoord beleggen.

Ook interessant voor u

Schatten Aegon Uitkerend Beleggingspensioen

Een voorzichtige blik vooruit

Benieuwd hoe uw beleggingen en de marktrente het dit jaar doen? En wat dit ongeveer zou kunnen betekenen voor uw pensioen van volgend jaar?

Bekijk de nieuwste cijfers

Uw pensioen verandert één keer per jaar

Elk jaar op 1 januari berekenen we uw pensioen opnieuw. We bekijken dan wat er is gebeurd met uw beleggingen, de marktrente en de gemiddelde levensverwachting.

Zo berekenen we uw pensioen