Ga goed voorbereid naar de sneeuw

Regel hier je reisverzekering
Image
Wintersport

Hoe kunnen wij je helpen?

Vind alle informatie over onze producten op de servicepagina. Of neem contact met ons op. We helpen je graag.

Image
stijgende energiekosten

Gevolgen van stijgende energiekosten

Verwacht jij de komende periode dat je het financieel niet voor elkaar kunt boksen? Omdat je bijvoorbeeld je hypotheek niet meer kunt betalen? Neem gerust contact met ons op en we zoeken samen naar een oplossing.

Lees meer
Image
Voorkom stormschade!

Wees het weer de baas en bereid nu je alvast voor met onze tips

In Nederland hebben wij veel verschillende weersomstandigheden. Van een heerlijk zonnetje naar dagen met storm, regen of sneeuw. Hoe voorkom je schade door het weer? Check onze tips!

Lees de tips
Image
eigen huis bouwen

Vooruitdenken met... bouwers van een eigen huis

Welk moment in jouw leven is het inlijsten waard? Amanda vertelt over haar fotomoment. Een foto voor het huis dat ze afgelopen 2 jaar zelf gebouwd heeft met haar vriend en schoonvader. Samen met Amanda kijken we terug en denken we vooruit als het gaat om het bouwen van je eigen huis.

Lees verder

Blogs & Nieuws

Image
vrouw en zonnepaneel

Zet een duurzame eerste stap samen met het Nationaal Warmtefonds

Huiseigenaren opgelet! Ontdek de mogelijkheden van een energiebespaarlening bij het Nationaal Warmtefonds van de overheid. Mensen met een kleine beurs betalen geen rente.

Lees verder
Image
wintersportverzekering

12 budgettips voor jouw wintersport

Witte pistes, lange latten en een strakblauwe lucht. Maar ook: duurdere boodschappen, torenhoge energierekening en stijgende brandstofprijzen. Check onze 12 budgettips. Dan is het op zijn minst iets betaalbaarder. Doe er je voordeel mee!

Lees verder
Image
Groene tips

@alle vooruitdenkers: check deze groene tips voor thuis

Ga je zonne-energie door je huis laten stromen? Triple glas scoren of van het gas af? Lekker duurzaam bezig! Nu je zo lekker op stoom bent: kijk meteen of het nodig is om je verzekering aan te passen na die groene verbeteringen. Hoe en wat?

Lees verder