Aegon helpt bij letselschade

Gewond raken bij een ongeval is een ontzettend vervelende situatie. Wij begrijpen dat en doen er alles aan om jou goed en snel te helpen. Een nasleep zonder zorgen is iets wat wij allemaal nastreven, want een goede afhandeling helpt bij een vlot herstel.

Voor de benadeelde

Heb je onlangs een ongeval meegemaakt en heeft de tegenpartij een schadeverzekering bij Aegon? Dan horen wij het graag. Laat het ons weten via het onderstaand formulier. 

De afhandeling uitgelegd

In deze brochure lees je wat je van ons kunt verwachten en wat jij zelf kan doen.

Wij benaderen ook degenen die een ongeval hebben meegemaakt met een klant van Aegon. Dit kan een ingewikkelde situatie zijn en daarom is het van belang dat dit goed onderzocht wordt. Wat wel vaststaat is dat binnen drie maanden na het melden van de schade een uitspraak wordt gedaan over de aansprakelijkheid.
Image
Aegon helpt jou bij letselschade

Verschillende schade- of kostenposten bij letselschade

Bij letselschade zijn verschillende schade- of kostenposten mogelijk. Denk hierbij aan medische kosten die jouw eigen verzekeraar niet meer vergoedt, reiskosten die je moet maken door een ongeval, maar ook kosten voor (extra) huishoudelijke hulp. Laat je hierover goed informeren of lees onze brochure aandachtig door.