Een nieuwe inboedelwaarde doorgeven

Je geeft jouw nieuwe inboedelwaarde snel en eenvoudig aan ons door via Mijn Aegon, jouw persoonlijke online omgeving.

Inloggen Mijn Aegon

Hulp bij inloggen

Kan gebeuren! Ga naar Wachtwoord opnieuw instellen of Gebruikersnaam opvragen.
Lukt het niet? Het kan dan zijn dat je e-mailadres en/of mobiele nummer niet is bevestigd. Neem dan contact met ons op. Via de chat krijg je het snelst antwoord.
 

 

Rechtsboven op de website zie je Mijn Aegon staan. Via deze knop kun je op drie verschillende manieren inloggen: met iDIN, jouw e-mailadres en wachtwoord of via DigiD.

Goed om te weten: als je via DigiD inlogt, heb je alleen toegang tot je pensioenomgeving. Voor je andere producten, zoals je hypotheek, schadeproducten of jaaroverzicht, log je in met iDIN of je e-mailadres en wachtwoord.


Via iDIN
Als je inlogt via iDIN, dan hoef je niet meer jouw Mijn Aegon wachtwoord te onthouden. Bij wijzigingen hoef je bij het inloggen via iDIN niet nog eens 2FA te gebruiken.
Inloggen iDIN 

Kom je er niet uit? Op de pagina Mijn Aegon-account aanmaken via iDIN vind je meer informatie o.a. met een uitlegvideo.


Met e-mailadres en wachtwoord
Als je inlogt met met jouw e-mailadres en wachtwoord, dan krijg je het verzoek om ‘extra controle’ aan te zetten als tweede factor (2FA). Dit heeft als doel om de inlog op Mijn Aegon extra te beveiligen.
Inloggen Mijn Aegon 

Via DigiD (alleen voor pensioendeelnemers)
Ben je pensioendeelnemer? Dan kun je ook met DigiD inloggen op Mijn Aegon. Als je andere producten wilt inzien, dan kun je apart inloggen.
Inloggen DigiD


 

Als je bent ingelogd in Mijn Aegon, ga je naar 'Gegevens' en daarna naar 'Inloggegevens'. Daar kun je je wachtwoord meteen aanpassen.

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat je je wachtwoord vergeet. Ga dan naar Wachtwoord opnieuw instellen

 

Image
Met de app uw pensioen altijd bij de hand

Download de Mijn Aegon-app

We hebben ook een app! Met de Mijn Aegon-app kun je je geldzaken makkelijk op je smartphone en tablet regelen. Waar en wanneer je maar wilt. Je kunt de app gebruiken nadat je een Mijn Aegon-account hebt aangemaakt.

Voorwaarden en meer over de Mijn Aegon-app